Jouluradio soi adventista loppiaiseen

21.11.2017 11.58

JouluradioSmyk.jpg

Jouluradio soi tänä vuonna Lapualla taajuudella 102,4 MHz. Lapuan tuomiokirkkoseurakunta haluaa tarjota seurakuntalaisille mahdollisuuden Jouluradion kuunteluun.

Jouluradio on monipuolista joulumusiikkia soittava radio. Se soi ympäri Suomen ensimmäisestä adventista loppiaiseen saakka. Joululaulut soivat ympäri vuorokauden tauotta ilman mainoksia ja puhetta. Jouluradio on kuunneltavissa kaikkialla Suomessa ja verkon kautta myös muualla ulkomailla. Sen soittolistalla on niin uutta kuin perinteikästäkin joulumusiikkia meiltä ja maailmalta.

Jouluradio on pääkaupunkiseudun seurakuntien tuottama radiokanava, joka aloitti joululaulujen soiton vuonna 2003. Vuosi vuodelta jouluradio on saavuttanut yhä suurempaa suosiota. Sitä kuunnellaan ympäri Suomen ja verkon kautta ulkomailta saakka.