Avoimet perhekerhot lapsille oman huoltajan kanssa

Korona-tilanteen takia avoimissa perhekerhoissa on toistaiseksi vahva aikuisten kasvomaskisuositus. Maskitta voi tulla terveydellisistä syistä. Otathan oman maskin mukaan.

Huomioithan, että kaikissa avoimissa perhekerhoissa on tällä hetkellä etukäteisilmoittautuminen!

Tiistaisin

Keskustan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (Koulukatu 2) ilta-avoin klo 17.00-19.00. Ilmoittautuminen maanantaisin klo 8-16.30 puh. 040-8256719.

Torstaisin

Kauhajärven seurakuntakodin päiväkerhotiloissa (Kauhajärventie 215) ilta-avoin klo 17.30-19.30 parillisilla viikoilla. Ilmoittautuminen keskiviikkoisin klo 8-16.30 puh. 040-8250884.

Hellanmaan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa (Hellanmaantie 407) klo 9.30-11.30 24.3., 7.4., 21.4., 5.5. ja 19.5. Ilmoittautuminen ed. keskiviikkona klo 8-16.30 puh. 040-8256719.

Tiistenjoen avoin perhekerho tauolla tämän kevään ajan.

Perjantaisin

Keskustan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (Koulukatu 2) klo 9.30-11.30. Ilmoittautuminen perjantaisin klo 8-9 puh. 040-8255620.

Lapsenkokoinen hartaushetki, ohjattu toimintatuokio, mahdollisuus askarteluun, vapaaseen leikkiin ja aikuisten ajatusten vaihtoon.

Maksuton. Omat eväät. Maskisuositus aikuisilla.

Mitä avoimessa perhekerhossa tapahtuu?

Avoimessa perhekerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös kädentaitoihin, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä avoimen perhekerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle avoin perhekerho on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Ovatko avoimet perhekerhot maksullisia?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä avoimessa perhekerhossa on?

Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko avoimessa perhekerhossa tarjoilua?

Avoimeen perhekerhoon voi ottaa halutessaan omat eväät. Toiveena on, että eväät olisivat mahdollisimman roskattomat. Aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten.

Pitääkö avoimeen perhekerhoon ilmoittautua?

Kaikissa perhekerhoissa on tällä hetkellä etukäteisilmoittautuminen.