Avoimet perhekerhot

Korona-tilanteen takia avoimissa perhekerhoissa on toistaiseksi aikuisten kasvomaskisuositus. Maskitta voi tulla terveydellisistä syistä. Otathan oman maskin mukaan.

Kauhajärven, Tiistenjoen ja Hellanmaan avoimissa perhekerhoissa on etukäteisilmoittautuminen. Keskustan seurakuntatalon perhekerhoihin voi tulla ilman ilmoittautumista.

Tiistaisin:

Seurakuntatalon päiväkerhotilossa klo 9.30-11.30.

Seurakuntatalon päiväkerhotiloissa ilta-avoin klo 17.00-19.00.

Torstaisin:

Kauhajärven srk-kodin päiväkerhotiloissa parillisilla viikoilla ilta-avoin klo 17.30-19.30. Ilmoittautuminen ed. keskiviikkona klo 8-16.30, puh. 040-8250884.

Hellanmaan srk-kodin päiväkerhotiloissa 9.9., 14.10., 11.11. ja 9.12. klo 9.30-11.30. Ilmoittautuminen ed. keskiviikkona 8-16.30, puh. 040-8256719.

Tiistenjoen srk-talon päiväkerhotiloissa 16.9., 30.9., 18.11. ja 16.12. klo 9.30-11.30.  Ilmoittautuminen ed. keskiviikkona 8-16.30, puh. 040-8256719.

Perjantai:

Seurakuntatalon päiväkerhotiloissa klo 9.30-11.30.

Mitä avoimessa perhekerhossa tapahtuu?

Avoimessa perhekerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös kädentaitoihin, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä avoimen perhekerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle avoin perhekerho on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Ovatko avoimet perhekerhot maksullisia?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä avoimessa perhekerhossa on?

Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko avoimessa perhekerhossa tarjoilua?

Avoimeen perhekerhoon voi ottaa halutessaan omat eväät. Toiveena on, että eväät olisivat mahdollisimman roskattomat. Aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Otathan oman mukin mukaan.

Pitääkö avoimeen perhekerhoon ilmoittautua?