Gospel-jumppa

Ajankohtaista: Gospel-jumppa on tauolla koronatilanteen vuoksi. 

Gospel-jumppa pidetään opiston nyk. Step-koulutuksen tiloissa, Tammisalissa. Kevätkausi 10.1.-25.4.2022. Viikolla 44 on seurakuntaviikko ja silloin ei ole jumppaa. Jumpan vetäjinä ovat syksyllä 2021 Kristiina Koskela ja Norma Mäkynen. Hartauksia pitävät Leena Qvick, Jaana Yliselä ja Minna Ylimäki-Hemminki. Ota oma jumppapatja mukaan. Muista hyvä käsihygienia ja 1-2 m turvaväli toisiin jumppaajiin. Ethän tule flunssaisena jumppaan.
 

Mitä on gospel-jumppa: Gospel-jumpan ideana on kokonaisvaltainen ruumiin ja sielun hoitaminen. Jumpan lämmittelyn jälkeen vetäjät pitävät pienen rukouksen, sitten seuraa aerobista ja lihastreeniä tämän ajan parhaan gospelin tahdissa, ja sokerina pohjalla on rentoutus koskettavien rukoustekstien ja rauhallisen musiikin siivittämänä.

Muuta: Koska ohjaajat tekevät työnsä palkattomana vapaaehtoistyönä (suuret kiitokset heille!), jumppa on  maksuton.

Uudet jumppaajaat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Ryhmässä käy viikoittain 20-30 naista. Myös miehet ovat tervetulleita mukaan. Osallistujat kuvaavat harrastustaan: "Kynnys on matalalla", "rentoa ja mukavaa", "hyvä alku viikolle", "mukava rauhoittumisen paikka".

Muista: Oma jumppapatja mukaan ja halutessasi voit ottaa myös kahvakuulan mukaan.