Gospel-jumppa

Ajankohtaista: Syksyn 2023 jumppa alkoi ma 4.9.2023 klo 17.45-18.45 Step-koulutuksen Tammisalissa (käynti sisäpihalta). Huom! muuttunut kellonaika. Syyslomalla ei ole jumppaa ja viimeinen kerta on 20.11.2023.

Gospel-jumppa pidetään opiston nyk. Step-koulutuksen tiloissa (tammisalissa tai juhlasali). Jumpan vetäjinä ovat syksyllä 2023 Kristiina Koskela ja Norma Mäkynen. Hartauksia pitävät Leena Qvick, Jaana Yliselä ja Minna Ylimäki-Hemminki. Ota oma jumppapatja mukaan jos sellaisen omistat.
 

Mitä on gospel-jumppa: Gospel-jumpan ideana on kokonaisvaltainen ruumiin ja sielun hoitaminen. Jumpan lämmittelyn jälkeen vetäjät pitävät pienen rukouksen, sitten seuraa aerobista ja lihastreeniä tämän ajan parhaan gospelin tahdissa, ja sokerina pohjalla on rentoutus koskettavien rukoustekstien ja rauhallisen musiikin siivittämänä.

Muuta: Koska ohjaajat tekevät työnsä palkattomana vapaaehtoistyönä (suuret kiitokset heille!), jumppa on  maksuton.

Uudet jumppaajaat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Ryhmässä käy viikoittain 20-30 naista. Myös miehet ovat tervetulleita mukaan. Osallistujat kuvaavat harrastustaan: "Kynnys on matalalla", "rentoa ja mukavaa", "hyvä alku viikolle", "mukava rauhoittumisen paikka".

Muista: Oma jumppapatja mukaan ja halutessasi voit ottaa myös kahvakuulan mukaan.