Lapuan Urkufestivaali

Lapuan VIII urkufestivaali järjestetään 21.-23.9.2018 tuomiokirkossa. Urkufestivaalin taiteellinen johtaja on Rudolf Cerc ja urkufestivaalissa esiintyvät mm. seuraavat urkurit:  Markus Wargh, Lulea/Ruotsi, David Timm, Leipzig/Saksa, Jean-Baptiste Monnot, Rouen/Ranska ja Rudolf Cerc/Slovenia.

Konsertit:

LAPUAN VIII URKUFESTIVAALI tuomiokirkossa

Perjantaina 21.9.2018:

- klo 12.oo KOULULAISKONSERTTI (noin 45 minuuttia). Mukana Rudolf Cerc ja Jean-Baptiste Monnot.

- klo 19.oo AVAJAISKONSERTTI ( 1,5 tuntia, väliaika). Jean-Baptiste Monnot, Rouen / Ranska. Ohjelmassa mm. J.S.Bach, W.A.Mozart, F.Liszt, M.Musorgski, A.Skrjabin.

Lauantaina 22.9.2018:

- klo 17.oo KAKSOISKONSERTTI (60 min. - väliaika - 50 min.) Markus Wargh, Luleå / Ruotsi. Ohjelmassa  mm. J.S.Bach, F.Schubert, F.Liszt, M.Dupre, Improvisaatio.

David Timm, Leipzig / Saksa. Ohjelmassa mm. D.Timm, M. Petrucciani.

- klo 2o.oo URKUMARATONI ( 3 x 50 min. väliajoilla). Jean-Baptiste Monnot: F.Liszt/J.Guillou, P.I.Tsaikovski, S.Prokofiev, W.A.Mozart, J.S.Bach, David Timm: D.Timm, Improvisaatio, Markus Wargh: J.S.Bach, Ch.M.Widor, Improvisaatio, Aleksanteri Wallius: Durufle, Rudolf Cerc: J.S.Bach, R.Wagner, S.Karg-Elert, M.Dupre, P.Whitlock, R.Vaughan-Williams.

Sunnuntaina 23.9.2018:

- klo 1o.oo JUHLAJUMALANPALVELUS / YLE 1. Liturgina Matti Salomäki, avustavana pappina Johanna Tyynelä-Haapamäki, urkurina Olli Kinnunen, kanttoria Ritta Jukkola ja Lapuan tuomiokirkon kuoro.

- klo 18.oo PÄÄTÖSKONSERTTI. Ilmajoen Oopperakuoro, joht. Jouni Rissanen. Ohjelmassa laulumusiikin helmiä.

Tapahtuman yhteistyökumppanit: Lapuan kaupunki, Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Ala-Talkkari Oy, POP Pankki Lapua, Saarenpää Oy, TicketWay Ltd Oy ja Hotelli Lapuahovi.

Lue lisää Lapuan VIII urkufestivaalien omilta sivuilta>>

Urkufestivaali