Keskustan seurakuntatalo

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntatalo valmistui vuonna 1954 ja saneerattiin 1996 ja 1999. Se sijaitsee tuomiokirkon tuntumassa Lapuanjoen varressa osoitteessa Koulukatu 2. Seurakuntatalolle on keskitetty seurakunnan hallinto. Seurakuntatalolla on myös kokoustiloja ja ylä- ja alasalit, joissa järjestetään seurakunnan tilaisuuksia. Ylä- ja alasalissa on datatykit, joissa on VGA ja HDMI-johdot sekä äänentoisto, jota ohjataan seinässä sijaitsevasta painikkeesta. Alasalissa on tilaa 70 henkilölle. Yläsalissa mahtuu ruokailemaan 150 henkilöä ja sen lisäksi on salissa tuoleja 152 henkilölle.

Seurakuntatalolta löydät nämä tilat:

Kellarikerros

- päiväkerhotilat ja varhaiskasvatuksen ohjaajan työhuone. Käynti takapihan kautta.

1. kerros

- seurakuntatoimisto
- taloustoimisto
- diakoniatoimisto (käynti takapihan kautta)
- alasali keittiöineen

2. kerros

Käynti aulasta:
- yläsali ja ruokasali

Käynti kirkkoherranviraston käytävästä:
- tuomiorovastin työhuone
- viestinnän asiantuntijan työhuone
- musiikkitoimisto
- lähetyssihteerin työhuone
- henkilökunnan kahvihuone

3. kerros:

-työntekijöiden työtiloja
-tornisali (kokoustila)

Esteetön kulku Esteetön kulku
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Koulukatu 2, 62100 Lapua

70 vuotiaiden juhla

Ennakkoon ilmoittautuminen 16.8. mennessä p. 0443533475. Juhla ja syntymäpäiväkahvit seurakuntatalolla.