Tervetuloa uudet laulajat mukaan Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan kuoroihin!

LAPUAN TUOMIOKIRKON KUORO
Johtaja: Riitta Jukkola
Harjoitukset: maanantaisin klo 18.30 - 20.30 seurakuntatalon yläsalissa.
Historia: Tuomiokirkon kuoro on seurakunnan pääkuoro ja se on perustettu v. 1923.
Päätehtävänä on rikastuttaa jumalanpalvelusmusiikin toteuttamista. Muun muassa kirkkovuoden juhla-aikojen jumalanpalveluksia ja pappisvihkimysmessuja useita kertoja vuodessa. Kuorolla on myös omia konsertteja, esiintymismatkoja sekä yhteistyötä muiden kuorojen kanssa esim. kirkkomusiikkiteosten toteuttamisessa.
Kotisivut: Kuorolla on omat kotisivut. Avaa tästä>>
Facebook: Kuorolla on myös sivut facebookissa. Avaa tästä>>

KARHUNMÄEN SEUDUN KUORO
Paula Pääkkönen.
Harjoitukset: tiistaisin klo 18-19.30 Wanhassa Karhunmäessä.
Historia: Karhunmäen seudun kuoro on perustettu 1981.
Muuta: Laulajia on Lapualta, Ylistarosta, Seinäjoelta, Kuortaneelta ja Nurmosta yhteensä yli 30. Ohjelmistossa Siionin virret ja nk. vanhan virsikirjan virret sekä muita hengellisiä lauluja. Esiintymiset seuroissa, tuomiokirkon jumalanpalveluksissa sekä mahdollisuuksien mukaan naapuriseurakuntien vastaavissa tilaisuuksissa.

TENAVAKUORO
Johtajat:
 Riitta Jukkola ja Rebecca Helin
Historia: Kuoro perustettiin vuonna 2015.
Kenelle: Kuoro on tarkoitettu 4-6-vuotiaille tytöille ja pojille.
Harjoitukset: torstaisin klo 17.15-17.45 seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (käynti sisäpihan kautta)

LAULUX-LAPSIKUORO
Johtajat:
Eliina Somppi.
Historia: Lapuan lapsi- ja nuorisokuoro ry on perustettu vuonna 1965, ja sen kuorona toimii lapsikuoro LauLux.
Kenelle: Kuoroon ovat tervetulleita 7-13-vuotiaat laulutaitoiset tytöt ja pojat.
Harjoitukset: torstaisin klo 16.30-17.30 seurakuntatalossa.
Muuta: Lapsikuoron esiintymisiä on pääasiassa oman seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

CANTICUM MIEHET
Johtaja:
Mikko Tienhaara, puh. 040 589 7367.

TUIKUT
Johtaja:
Outi Hakala, puh. 040 9110841.
Harjoitukset: torstaisin klo 18-19.30 seurakuntatalon yläsalissa.
Kenelle: Uusia laulajia otetaan mukaan laulunäytteen kautta. Ota yhteyttä Outi Hakalaan.

VETERAANIKUORO
Johtaja:
Kari Rantakari. Yhteyshenkilö: Reijo Sarvela.
Harjoitukset: joka toinen maanantai klo 13 seurakuntatalon yläsalissa. Harjoituksista ilmoitetaan Lapuan Sanomien seuratoimintapalstalla.
Perustietoja kuorosta: Kuoro on perustettu vuonna 1993. Laulajia on vuonna 2018 yht. 22. Kuoroon voivat liittyä kaikki laulutaitoiset miehet. Kuoro esiintyy pääasiassa veteraanien ja lottien siunaustilaisuudessa pyydettäessä.
Lisäksi kuoro esiintyy isänmaallisissa tilaisuuksissa ja seurakunnan sekäveteraanijärjestöjen järjestämissä tilaisuuksissa. Kuoron taiteellisina johtajina ovat toimineet Eero Kuoppala, Mikko Karhumäki ja tällä hetkellä Kari Rantakari. Kuoron puheenjohtajana on Ilpo Ilkka. Kuoron sihteeri Reijo Sarvela ja rahastonhoitaja Jussi Sarvela.
Nuotistonhoitajana ja varajohtajana  Raimo Sarvela

LAULURYHMÄ SIKERMÄ
Laura Lahdensuo ja Riitta Jukkola
Paikka: seurakuntatalon päiväkerhotilat (kulku seurakuntatalon sisäpihan kautta).
Muuta: Mukaan voi ottaa myös lapsia.
Harjoitukset: Torstaisin klo 18-19.
Lisätiedot: p. 044 7489600, riitta.jukkola@evl.fi, p. 044 3533475, laura.lahdensuo@evl.fi.

Karhunmäen seudun kuoro
Veteraanikuoro