Miesten aamut keväällä 2019

Miesten aamut ovat suosittuja matalan kynnyksen tapahtumia, jonne jokainen mies on tervetullut. Kerran kuukaudessa, lauantaisin klo 10-12, miehiä kutsutaan koolle esim. Marian talliin, Lapuahoviin, Simpsiön metsästysmajalle, Kaaranmännikön leirikeskukseen tms. Ohjelmassa on puheita, musiikkia ja runsas aamupala, jonka tarjoaa jokin  yritys.

MAALISKUU    30.3.  klo 10.00

Kaaranmännikön leirikeskus. Juonto Kari Lahti. Puhujina: Matti Kristola, Heikki Hietala. Musiikki: Jarmo Tupila
Aamupalan tarjoaa: Seurakunta

HUHTIKUU   27.4.  klo 10.00

Simpsiön Kullas. Juonto Jari Karppi. Puhujina: Jussi Kosola ja Tapio Sippola. Musiikissa Kauhavan miehet. Aamupalan tarjoaa: Aluetaito Oy, Isännöitsijä-Tiliasioimisto Ylitalo Oy ja Suomen Purkuekspertit Oy. Jussi Kosola jakaa Tosimies-lehteä.

TOUKOKUU 25.5. klo 10.00
Ruhan metsästysmajalla os. Rantatie 200. Juonto Kari Lahti. Puhujina Raimo Kunnari, Mikko Tienhaara ja Canticumin miehet. Aamupalan tarjoaa Ruhan metsästysseura.

Tässä Miesten aamujen suunnittelutiimi kahvikupin äärellä. Kevään 2018 ohjelman ovat suunnitelleet Mikko Tienhaara (vas.), Jorma Välimäki, Kari Lahti ja Jari Karppi.

YouTube-video

Olli Seppänen oli mukana seurakuntatalolla Miesten aamussa 25.11. puhumassa siitä, miten Jumalan siunaus on ollut kansamme yllä vaikeissa vaiheissa. Videon tallensi Petri Heinälehto.