Miesten aamu

Miesten aamut ovat suosittuja matalan kynnyksen tapahtumia, jonne jokainen mies on tervetullut. Kerran kuukaudessa, lauantaisin klo 10-12, miehiä kutsutaan koolle esim. Marian talliin, Lapuahoviin, Simpsiön metsästysmajalle, Kaaranmännikön leirikeskukseen tms. Ohjelmassa on puheita, musiikkia ja runsas aamupala, jonka tarjoaa jokin  yritys.

TAMMIKUU  26.1.19  klo 10:00

Hellanmaan seurakuntatalo. Juonto Jari Karppi. Puhujina: Seppo Auranen Vaasasta, Heikki Hietala ja Canticumin  miehet. Aamupalan tarjoaa: Simeko Oy

HELMIKUU    23.2.19  klo 10:00

Seurakuntaopisto. Juonto Jarmo Tupila. Puhujina Olli Seppänen Kuopiosta, Martti Luomala ja Senukan miehet Seinäjoki
Aamupalan tarjoaa: Valmet Oy, Piristeel Oy, Metal Botnia Oy.

MAALISKUU    30.3.19.  klo 10:00

Kaaranmännikön Leirikeskus. Juonto Kari Lahti. Puhujina: Matti Kristola, Esko Tienhaara Porvoo, Musiikki: Jarmo Tupila
Aamupalan tarjoaa: Seurakunta

HUHTIKUU   27.4.19.  klo 10:00

Simpsiön Kullas. Juonto Jari Karppi. Puhujina: Mikko Ylimäki, Tapio Sippola

Tässä Miesten aamujen suunnittelutiimi kahvikupin äärellä. Kevään 2018 ohjelman ovat suunnitelleet Mikko Tienhaara (vas.), Jorma Välimäki, Kari Lahti ja Jari Karppi.

YouTube-video

Olli Seppänen oli mukana seurakuntatalolla Miesten aamussa 25.11. puhumassa siitä, miten Jumalan siunaus on ollut kansamme yllä vaikeissa vaiheissa. Videon tallensi Petri Heinälehto.