Miesten aamu

Miesten aamut ovat suosittuja matalan kynnyksen tapahtumia, jonne jokainen mies on tervetullut. Kerran kuukaudessa, lauantaisin klo 10-12, miehiä kutsutaan koolle esim. Marian talliin, Lapuahoviin, Simpsiön metsästysmajalle, Kaaranmännikön leirikeskukseen tms. Ohjelmassa on puheita, musiikkia ja runsas aamupala, jonka tarjoaa jokin  yritys.

Syksyn 2018 ohjelma:

SYYSKUU  29.9.18  klo 10:00
Varpulan maja  Hirvijärventie 618
Makkarat ja pullat tarjoaa Haapakosken metsästysseura

LOKAKUU  27.10.18  klo 10:00
Simsiön Kullas, Yläkalliontaival
Puhujina: Tapio Hirvilampi Nurmo, Jouko Ylinen Nurmo ja  Canticumin miehet.
Aamupalan tarjoaa: Lapuan Energia Oy ja LVI asennus Viita

MARRASKUU  24.11.18. klo 10:00
Seurakuntatalo Yläsali
Aamupalan tarjoaa: Louhintaliike Ylimäki Oy ja Rakennusliike Olli Lahdensuo Oy

Tässä Miesten aamujen suunnittelutiimi kahvikupin äärellä. Kevään 2018 ohjelman ovat suunnitelleet Mikko Tienhaara (vas.), Jorma Välimäki, Kari Lahti ja Jari Karppi.

YouTube-video

Olli Seppänen oli mukana seurakuntatalolla Miesten aamussa 25.11. puhumassa siitä, miten Jumalan siunaus on ollut kansamme yllä vaikeissa vaiheissa. Videon tallensi Petri Heinälehto.