Miesten aamut

Miesten aamut ovat suosittuja matalan kynnyksen tapahtumia, jonne jokainen mies on tervetullut. Kerran kuukaudessa, lauantaisin klo 10-12, miehiä kutsutaan koolle esim. Marian talliin, Lapuahoviin, Simpsiön metsästysmajalle, Kaaranmännikön leirikeskukseen tms. Ohjelmassa on puheita, musiikkia ja runsas aamupala, jonka tarjoaa jokin  yritys.

Syksyn 2019 ohjelma:

SYYSKUU 21.9.  klo 10:00
Seurakuntatalo yläsali

Puhujina: Kai Niemelä Vaasasta ja Pentti Taipalus Seinäjoelta
Juonto: Jarmo Tupila
Musiikissa: Kai Niemelä
Aamupalan tarjoaa: PTM Metals Oy, Lapuan Peruna Oy, Autohuolto Jari Majaniemi

LOKAKUU 26.10.19 klo 10:00
Tiistenjoen seurakuntatalo
Puhujina: Jari Laulainen Lahdesta ja Ahti Latvala Lapualta
Juonto: Kari Lahti
Musiikissa: Canticum miehet
Aamupalan tarjoaa: Peuralan Konepaja Oy

MARRASKUU 23.11.19 klo 10:00
Seurakuntaopisto

Puhujina: Aarne Plukka Tampereelta ja Veli-Matti Köykkä Lapualta
Juonto: Jari Karppi
Musiikissa: Aarne ja Seppo Mäkelä Kuortaneelta
Aamupalan tarjoaa: arkkitehtitoimisto Kimmo Hakola, insinööripalvelu Lauri Kattelus Ky ja rakennus Jaakko Latvala Oy.

Tässä Miesten aamujen suunnittelutiimi kahvikupin äärellä. Kevään 2018 ohjelman ovat suunnitelleet Mikko Tienhaara (vas.), Jorma Välimäki, Kari Lahti ja Jari Karppi.

YouTube-video

Olli Seppänen oli mukana seurakuntatalolla Miesten aamussa 25.11. puhumassa siitä, miten Jumalan siunaus on ollut kansamme yllä vaikeissa vaiheissa. Videon tallensi Petri Heinälehto.