Tee hyvää ja osallistu Yhteisvastuukeräykseen!

Yhteisvastuukeräys on listojen osalta päättynyt koronavirustilanteen vuoksi. Voit lahjoittaa Yhteisvastuukeräykseen edelleen, alla ohjeet.

Yhteisvastuukeräys 2020 tukee vanhemmuutta

Kun vanhempi voi hyvin, lapsi voi hyvin. Lapsen ja vanhemman välinen myönteinen suhde edistää lapsen kehitystä. Sen sijaan vanhemman yksinäisyys, stressi tai sosiaalisen tuen puute ovat riskitekijöitä koko perheen hyvinvoinnille.Tuen tarpeellisuudesta huolimatta monien isien ja äitien kokemus on, että arjen vanhemmuushaasteisiin tukea on saatavilla liian vähän.

Yhteisvastuu 2020 tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tukemalla vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Mikä on Yhteisvastuukeräys?

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. Loput 40 % keräysvaroista käytetään taloudellisesti vaikeassa tilanteessa elävien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston ja seurakuntien kautta.

Joka kevät Yhteisvastuun yli 20 000 vapaaehtoista arkienkeliä lähtevät liikenteeseen keräyslistojen ja -lippaiden kanssa. Keräykseen osallistuvat kaikki Suomen ev. lut. seurakunnat.

Lahjoita netissä tai pankissa:

Lahjoittaa voit Yhteisvastuulle ympäri vuoden. Elokuun jälkeen lahjoitetut varat menevät
seuraavan vuoden teeman hyväksi.

tai

• Aktia FI82 4055 0010 4148 41
  • Nordea FI16 2089 1800 0067 75
  • Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

Viitenumero Lapualla on 307321

Lue lisää yhtesvastuukeräyksestä>>

Sinä riität -yhteisvastuukeräys on alkanut
Kirkon ulkomaanapu
Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Diakoni, töissä 50 %
Diakoniatoimisto, Koulukatu 2 (käynti sisäpihan kautta)
62100 Lapua

Työalueet: Päihde- ja kriminaalityö, kuurojen toiminta, kirpputoritoiminta