​​​​​​Lapsille ja lapsiperheille

Lämpimästi tervetuloa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lasten ja perheiden kotisivulle!

Haluamme antaa lapsille ja perheille parasta, mitä on olemassa, turvallisen luottamuksen kolmiyhteiseen Jumalaan, tilaisuuden olla lähellä Jumalaa ja kokea pyhää. Saamme kasvaa yhdessä Taivaallisen Isän perhepiirissä. Olemme lapsia ja perheitä varten ja työllämme pyrimme lasten ja perheiden hyvään. Kirkon varhaiskasvatuksen toiminnan ytimessä on kristillinen kasvatus ja varhaiskasvatus nojaa valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Kirkon varhaiskasvatuksen kokonaisuuden muodostavat kokoontuva toiminta, verkkotyö ja sosiaalinen media sekä verkostoissa tehtävä yhteistyö.

Päiväkerhoilmoittautuminen on päättynyt! Voit tiedustella vapaina olevia paikkoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta (puh. 044-7739850 tai liisi.saarimaa@evl.fi).

GR-koodirata koko kesän käytössäsi! Lue lisää>>

Avoimissa perhekerhoissa on toistaiseksi etukäteisilmoittautuminen. Näin voimme varmistaa, että väkimäärä pysyy riittävän pienenä. Ilmoittautuminen tapahtuu klo 8-9 välisenä aikana jokaisena perhekerhopäivänä tekstiviestillä. Voit ilmoittautua vain yhteen kerhoon kerrallaan. Korona-tilanteen takia avoimissa perhekerhoissa, vauvamusakerhossa ja taaperomusakerhossa on toistaiseksi vahva aikuisten kasvomaskisuositus. Maskitta voi tulla terveydellisistä syistä. Otathan oman maskin mukaan.

Tiistaisin ilmoittautumiset:

Seurakuntatalon päiväkerhotilossa (Koulukatu 2) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8250884.

Perjantaisin ilmoittautumiset:

Seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (Koulukatu 2) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8256719.

Askartele itsellesi tai lahjaksi iltarukouspussi tai -rasia. Tulosta linkin kautta valmiita iltarukouksia ja päällystä ne kontaktimuovilla tai laminoi ne, niin ne kestävät käytössä pidempään. Tulosta tästä iltarukouksia>>

Olemme myös Facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet ja Instagramissa: lapuantmksrklapsetjaperheet

Katso tästä video luonnon ihmeistä:

Katso tästä nettiperhekerho:

Katso tästä uusin Olkkarikirkko:

Katso tästä Teemun Kentan uusi laulu:

Katso tästä Hannele Kangasluoman haastattelu: