AVOIMET TYÖPAIKAT

Haussa kesä- ja kausityöntekijöitä Lapuan hautausmaille

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan hautausmaille Simpsiölle ja Tiistenjoelle sekä tuomiokirkon kirkkopuistoon haetaan kesä- ja kausityöntekijöitä kesäksi 2021 määräaikaiseen työsuhteeseen hautausmaiden ja viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin. Kesätöitä voi hakea 7.6.–2.7. (4vk) tai 5.7. - 30.7. (4vk) väliselle ajalle. Kausityötä 1.5 - 22.10. voivat hakea vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osaa kausityönhakijosta tullaan haastattelemaan seurakunnan toimesta henkilökohtaisella kutsulla.

Tehtävät edellyttävät kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä iloista ja reipasta mieltä. Työaika on 38h15min/vko
(7-15.30, pe 7-13.45). Pääosa valituista sijoitetaan Simpsiön hautausmaalle.

Hakemuslomake tulee täyttää pe 26.2. klo 12 mennessä: www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/hakemus.

Lisätiedot puistopäälliköltä: juha.ylinen(at)evl.fi.

Tuomiokirkko