Avoimet työpaikat

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana

Nuorisotyönohjaajan virka

Nuorisotyönohjaajan virka täytetään 1.9.2019 alkaen.

Lapuan tuomiokirkkoseurakunta on noin 12500 jäsenen maaseutukaupunkiseurakunta Etelä-Pohjanmaalla ja Lapuan hiippakunnan keskus. Seurakunta on alueellisesti laaja ja toiminnallisesti virkeä. Seurakunnan alueella sijaitsee muun muassa kolme kirkkoa, neljä seurakuntataloa, siunauskappeli ja leirikeskus – sekä Suomen suurimmat urut. Seurakunnassa on noin 45 vakituista työntekijää. Seurakunta kuuluu Etelä-Pohjanmaan rovastikuntaan. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa on kaksi ja puoli nuorisotyön virkaa sekä nuorisotyöstä vastaava pappi.

Kyseisen viran tehtävänkuvauksen mukaan tehtävän pääasiallinen sisältö on rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, opiskelija- ja koululaistyö, vapaaehtoistoiminnan rekrytoiminen, nuorten illat, isoskoulutus, gospel-kahvilatoiminta, yhteistyö eri tahojen kanssa ja jumalanpalvelusavustus. Kyseinen viranhaltija kantaa päävastuun varsinaisesta nuorisotyöstä.

Hakijan tulee olla konfirmoitu, ev.lut. kirkon jäsen. Viran pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai sellainen ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto, joka antaa kelpoisuuden Suomen ev.lut. kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Viran vaatimusryhmä on 502. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Viran hoitaminen edellyttää ajokorttia ja autoa.

Hakemukset tulee toimittaa 30.4. kello 15 mennessä: Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Koulukatu 2, 62100 Lapua tai sähköpostitse: lapuan.tuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.

Lisätiedot: tuomiorovasti Matti Salomäki puh 044 727 6996, matti.salomaki@evl.fi tai seurakuntapastori Johanna Tyynelä-Haapamäki puh. 044 0878522, johanna.tyynela-haapamaki@evl.fi.