Naisten aamu

Naisten aamut ovat houkutelleet lähes joka kuukausi yhteen 70-140 naista aloittamaan yhdessä lauantaiaamua. Kokoontumispaikat vaihtelevat, mutta Naisten aamussa on aina puhujia, musiikkia ja runsas 5 euron hintainen aamupala. Naisten aamuista ilmoitetaan Lapuan Sanomissa ja nettisivujen tapahtumakalenterissa. Lähde rohkeasti mukaan tähän matalan kynnyksen tapahtumaan.

Naisten aamut:

25.1.2020 klo 10-12 Seurakuntaopisto. Puhujana teol. kand. ja muusikko Katariina Airas.

8.2.2020 klo 10-12 srk-talon yläsali. Mukana pastori Juha Palo.

18.4.2020 klo 10-12 srk-talon yläsali. Puhujana psykoterapeutti Päivi Niemi Tampereelta. Aiheena hyvinvoiva nainen ja terveet rajat.

Kaija Toija (vas.) ja Sisko Palmu (toinen oik.) luovuttivat keväällä 2019 Naisten aamujen
vetovastuun Päivi Nyrhilälle (toinen vas.) ja Kirsi Huhtakankaalle. Laura Lahdensuo vastaa
seurakunnan naistyöstä.