Naisten aamu

Naisten aamut ovat houkutelleet lähes joka kuukausi yhteen 70-140 naista aloittamaan yhdessä lauantaiaamua. Kokoontumispaikat vaihtelevat, mutta Naisten aamussa on aina puhujia, musiikkia ja runsas 5 euron hintainen aamupala. Naisten aamuista ilmoitetaan Lapuan Sanomissa ja nettisivujen tapahtumakalenterissa. Lähde rohkeasti mukaan tähän matalan kynnyksen tapahtumaan.

Naisten aamut keväällä 2019 lauantaisin:
16.2. klo 10 seurakuntatalon yläsali. Mukana Deborah-ryhmä. Deborah-lauluryhmä on viidestä eri-ikäisestä naisesta koostuva tiimi, joka kiertää Etelä-Pohjanmaalla palvellen musiikilla, Raamatun opetuksessa ja rukouspalvelussa.
16.3. seurakuntatalolla on maakunnallinen naisten päivä, joka alkaa klo 10 naisten aamulla yläsalissa. Mukana mm. Riitta Lemmetyinen ja musiikissa Sini Koski.
13.4. klo 10 Hellanmaan seurakuntakoti. Mukana Tarja Kulmala kertomassa Olka-toiminnasta. Mukana myös vertaistukihenkilöitä. Musiikissa Sini Koski.
4.5. retki Äänekoskelle.

Tässä Naisten aamujen puuhanaiset Sisko Palmu ja Kaija Toija.