Konsertit

Tuomiokirkossa järjestetään jatkuvasti konsertteja, joista tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja tapahtumakalenterissa. Pääsääntöisesti konsertteihin on vapaa pääsy. Ohjelmalla saattaa olla hinta.

Vuosi 2019

Konsertit tuomiokirkossa:

Helatorstaina 30.5. klo 19 Lapuan tuomiokirkon kuoron kevätkonsertti "Riemun kajahdus" tuomiokirkossa. Elke Unt, urut ja kuoronjohto, Heikki Keisala, runonlausunta. Ohjelma 10 €.

Ke 5.6. klo 19 Urkumusiikkia lakeuksilla. Sanna Saarenpää ja Teemu Suominen, urut.
Ohjelma 10 euroa.
Su 4.8. klo 19 Suomen ja Italian diplomaattisuhteet 100 vuotta - suomalais-italialaiset ystävyyssiteet 1900-luvun alun urkuripiireissä. Markku Mäkinen, urut. Ohjelma 10 euroa.
Pe 23.8. klo 19 Katariina Holma, laulu, ja Pauliina Rintala, piano. Kolehti Kauhavan Herättäjäjuhlien 2020 hyväksi.

Suvisunnuntain iltamusiikkia klo 19:

7.7 .  Barokin helmiä: Katri Nikkanen, viulu, Raili Peltonen, cembalo, Terttu Iso-Oja, sopraano. Hartaus  Jukka Tuppurainen.
14.7.  Kesäisiä säveliä. Uudet tangokuninkaalliset. Juha Maunu ja Kyösti Mäkimattila. Lapsikuoro LauLux, joht. Eliina Somppi. Hartaus Laura Lahdensuo.
21.7.   Suomalaista urkumusiikkia  Eliina Somppi. Hartaus Matti Kristola.
28.7.   Harmonikan soinnuin. Jonna Pirttilahti-Helanen. Hartaus Heli Pääkkönen.

Ohjelma 10 euroa tuntia ennen tilaisuuden alkua kirkon ovilta.

Muualla kuin tuomiokirkossa:

Virsiristeilyt

13.6., 4.7., 1.8. klo 18-19 Virsiristeilyt matkustaja-alus m/s Koivunlehdellä. Mukava kesäinen virsihetki ja hartaus. Hinta 10 € sis. kahvi ja pulla. Lähtö kulttuurikeskus Vanhan Paukun satamalaiturista.

Virsi-illat Pajakappelilla

ke 19.6. klo 19 ja ke 24.7. klo 19.

Urut