Konsertit

Tuomiokirkossa järjestetään jatkuvasti konsertteja, joista tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja tapahtumakalenterissa. Pääsääntöisesti konsertteihin on vapaa pääsy. Ohjelmalla saattaa olla hinta.

Vuosi 2019

Tulevat konsertit tuomiokirkossa:

Tamperelainen Harjun Kamarikuoro esittää  tuomiokirkossa su 24.11. klo 18 kaksi koskettavan kaunista ranskalaista sielunmessua. Gabriel Faurén Requiem (1887-91) ja Maurice Duruflén Requiem (1947) ovat teemastaan huolimatta valoisia teoksia, joiden sävelkieli välittää tunnelmia persoonallisen herkästi ja intiimisti. Teosten urkuosuudet soittaa Suomen eturivin urkutaiteilijoihin kuuluva Ilpo Laspas. Solisteina laulavat Anu Mattila (sopraano), Minna Viinikainen (mezzosopraano) ja Henri Tikkanen (baritoni). Konsertin johtaa kuorokapellimestari Heikki Liimola. Suomen Kulttuurirahasto palkitsi Liimolan keväällä 2019 yhtenä Suomen merkittävimpänä kuoromusiikin vaikuttajana. Vapaa pääsy, Ohjelma 15/20€, ovelta puoli tuntia ennen konserttia.

Petri Laaksosen konsertti su 3.11. klo 18.

One Of Us -popmusiikin pyhemmällä puolella. Gospelkuoro Liekki (Peräseinäjoki), lauluryhmä Sikermä (Lapua), gospelkuoro Roihu (Kurikka) sekä solisteja ja bändi esiintyvät tuomiokirkossa 8.11. klo 19.

Joulukonsertit:

1.12. klo 18 Joulukonsertti " Tulkoon Joulu " tuomiokirkossa. Esiintyjinä Antti L.J. Pääkkönen, Jonna Imeläinen, Jarmo Kaijansinkko ja Susanna Syrjäläinen. Ohjelma 10 euroa. Tervetuloa !

"Tänä jouluna" -joulukonsertti 8.12. klo 15 tuomiokirkossa. Moderni naiskuoro Open Voice johtajanaan Merzi Rajala. Lapuan tuomiokirkko 8.12. klo 15. Ohjelma 10 euroa. Laulajat ovat musiikinopettajia eri puolilta Suomea. Suomen kuoronjohtajayhdistys ry valitsi Merzi Rajalan vuoden 2019 kuoronjohtajaksi.

Urut