Konsertit

Lapuan kirkoissa järjestetään jatkuvasti konsertteja, joista tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja tapahtumakalenterissa. Pääsääntöisesti konsertteihin on vapaa pääsy. Ohjelmalla saattaa olla hinta.

SUVISUNNUNTAIN ILTAMUSIIKKI KESÄLLÄ 2021

Suvisunnuntain iltamusiikkia tuomiokirkossa kesä- ja heinäkuussa klo 19.

Tapulikahvio avoinna tuntia ennen konserttia klo 18-19 lapsikuoro LauLuxin hyväksi.
Vapaa pääsy, ohjelma 10 € seurakunnan musiikkityölle ja 27.6. lapsikuoro LauLuxille.
Tilaisuuksissa iltahartaus.

6.6. Toivevirsien ilta, Juliaana Kellokoski ja esilauluryhmä. Hartaus Heli Pääkkönen.

13.6. “Saan iloita ja kiittää”. Lapuan tuomiokirkon kuoro, Nuorten lauluryhmä, johtaa Juliaana Kellokoski. Alli Kallaniemi, huilu. Hartaus Jukka Tuppurainen.

20.6. ”Kultahuilun sävelin”. Sami Junnonen, huilu ja Marko Koskinen, urut. Hartaus Laura Lahdensuo.

27.6. Suven suloisuutta -keskikesän musiikin ja runon ilta, Lapsikuoro LauLux, johtaa Riitta Jukkola, Sanna Mehtälä, Teemu Kentta, Maria Besis, huilu, runot Sisko Palmu. Hartaus Matti Salomäki.

4.7. Kesäsävel soi! Igor Lavrenchukin musiikkiperhe. Hartaus Riitta Hepomäki.
11.7. Laura Sippola AURAL - Kesäyö. Hartaus Heli Pääkkönen.

18.7. “Sydämeni sävel”. Ville Urponen, urut ja Päivi Kankainen-Martikainen, sopraano.
Hartaus Jukka Tuppurainen.

25.7. “Kesäyö kirkkomaalla”. Seeli Toivio, mezzosopraano, Marko Koskinen, urut ja piano. Hartaus Riitta Hepomäki.

Tuomiokirkon urut