d

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solut:

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu kokoontuu Liisa ja Matti Tainin kodissa maanantaisin klo 18-20.  Solu kokoontuu 27.8.-17.12.18 välisenä aikana ja se on yhteiskristillinen. Tainien osoite on Maunumaantie 2. Lisätietoja puh. 040 182 4474. Solun sähköpostilistalle on mahdollista liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liisataini@hotmail.com.

Lapsiperheiden solu Wanhalla Apteekilla parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30. Solu kokoontuu 23.8.-13.12.18 välisenä aikana. Vetäjinä toimivat Sini ja Terho Voltti. Lastenhoito. Lisätietoja 0400 -787 929 / Sini tai 040-5015542 / Terho.

Mitä solussa tapahtuu? 

Solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle. Solun on tarkoitus olla hengellisten asioiden jakamisen ja kasvun paikka, jossa opitaan Raamatusta ja toisilta solulaisilta. Solussa luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Asiat ja aiheet saavat rönsyillä solulaisten tarpeiden mukaan toisin kuin esimerkiksi raamattupiirissä, jossa keskitytään selkeämmin Raamatun opiskeluun.

Kenelle solu on tarkoitettu?

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden soluun ovat tervetulleita kaikki itsensä nuoriksi aikuisiksi kokevat. Myös lapset ovat tervetulleita. 

Onko toiminta maksullista?

Toiminta on maksutonta.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä? 

Solussa luetaan ja tutkitaan Raamattua.  Solussa opitaan Raamatusta ja toisilta samalla kun keskustellaan raamatunkohdasta. Lopuksi solussa rukoillaan omien ja yhteisten asioiden puolesta.

Pitääkö ilmoittautua? 

Ei tarvitse. Soluun voi osallistua omien aikataulujen mukaan esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.