Työmme tunnus on tulppaani ristin keskellä. Se kuvaa toivoa, jota aina on. Tulppaani nousee jään ja lumen keskeltä muistuttamaan meitä kevään ihmeestä. Risti kertoo, että Jeesus tuo meille toivon.

Tästä linkistä näet ystävänpäiväterveisiä Leenalta ja Pekalta!

Tämä linkki vie sinut Facebook-sivullemme:

Kehitysvammaistyön papit Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla | Facebook

Kuvassa kehitysvammaistyön papit Marja-Liisa Latvatalo ja Tuire Wuorijärvi.

Seurakuntien yhteinen kehitysvammaistyö

Me kehitysvammaistyön papit Tuire ja Marja-Liisa toimimme 30 seurakunnan alueella. Työ on yhteistyötä seurakuntien, asumisyksiköiden, koulujen, toimintakeskusten ja muiden kehitysvamma-alan toimijoiden kanssa. Työhömme kuuluu jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia, hartauksia, rippikouluja, sielunhoitotyötä eli kahdenkeskisiä luottamuksellisia keskusteluja sekä suru- ja kriisityötä. Olemme palvelemassa kehitysvammaisia ja heidän perheitään sekä heitä hoitavia, ohjaavia ja opettavia ihmisiä. Teemme kotikäyntejä, koulutamme kehitysvammaisuuden erityiskysymyksistä ja kuljemme ihmisten rinnalla elämän iloissa ja suruissa.

Toimistomme on Seinäjoella Eskoon tuki- ja osaamiskeskuksen 3. kerroksessa, Eskoontie 52. Työalueemme on jaettu rovastikuntien mukaan. Marja-Liisan työalueena ovat Järvi-Pohjanmaan, Isonkyrön ja Keski-Pohjanmaan rovastikunnat. Tuire työskentelee Eskoon tuki- ja osaamiskeskuksessa sekä Etelä-Pohjanmaan ja Kauhajoen rovastikuntien alueella.

Yhteystietomme:

Tuire Wuorijärvi (Eskoon tuki- ja osaamiskeskus, Etelä-Pohjanmaan ja Kauhajoen rovastikunnat)

tuire.wuorijarvi@evl.fi

Marja-Liisa Latvatalo (Isonkyrön, Järvi-Pohjanmaan ja Kokkolan rovastikunnat)

marja-liisa.latvatalo@evl.fi