Kaaranmännikön leirikeskus

044 353 3481 (emäntä)
(06) 437 8597 (keittiö)

Kaaranmännikön leirikeskus

Ajankohtaista: Kaaranmännikön leirikeskuksen majoitusrakennuksen remontti valmistui keväällä 2021 ja rippikoululeirejä saatiin pitää uudistuneissa ja upeissa tiloissa. Tällä hetkellä remontoidaan päärakennusta.

Kaaranmännikkö on seurakunnan leirikeskus, joka on ollut 1960-luvulta alkaen pääosin nuorisotyön käytössä. Leirikeskus on myös seurakunnan toimitila, jossa järjestetään monenlaisia ryhmiä ja tilaisuuksia ympäri vuoden. Käyttö on vilkkainta kesällä. Leirikeskuksen majoitusrakennus remontoitiin v. 2020-2021.

Kaaranmännikön leirikeskuksen yhteydessä on myös kappeli, joka valmistui vuonna 2008. (ks. alapuolella olevat kuvat). Kaaran kappeli sijaitsee hienolla paikalla jokivarressa keskellä luontoa. Seurakuntalaiset ovat tervetulleita viettämään kappelissa ja Kaaran muissa tiloissa perhejuhliaan, kuten häitä, ristiäisiä, muistotilaisuuksia ja seuroja. Kappelissa on 45 istumapaikkaa.

Vaativa pyörätuolireitti