Gospel-kahvila

Perjantaisin pidettävät Gospel-kahvilaillat toteutetaan toistaiseksi verkossa klo 18. Osallistumislinkki jaetaan tällä sivulla tapahtumapäivänä.

Voit osallistua iltaan myös Instagramin Livessä (lapuansrknuoret), lähetys alkaa klo 19.

Olemme tavattavissa Wanhalla Apteekilla torstaisin klo 15-16! Tule juttelemaan, älä jää yksin!

Gospel-kahvilassa on mahdollista viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa. Tervetuloa yläkoululaiset ja toisen asteen opiskelijat. Illoissa hengen ja ruumiin ravintoa. Illoissa on paikalla aina aikuinen sekä nuoria vapaaehtoisia.

Seuraa kirkollisia ilmoituksia, joissa on ajankohtainen tieto ja tiedot mahdollisista poikkeuksista!  Avaa tästä kirkolliset uutiset>> Seuraa myös @lapuansrknuoret niin tiedät, mitä tapahtuu.

Poikkeusaikana toimintamme on verkossa.

Normaalioloissa Wanhalla Apteekilla pidetään perjantaisin Gospelkahvilaa klo 18-22.  Illassa on vapaamuotoista yhdessäoloa, mahdollisuus ladata puhelinta ja pientä tarjoilua. Illoissa hiljennymme isoskoulutettavien nuorten pitämiin hartauksiin. Rippikoululaiset käyvät myös tutustumassa Gospelkahvilatoimintaan.

Uudistamme toimintaa siten, että perjantaisin on avoimet ovet entiseen tapaan, ja lauantaisin kokoonnumme pohtimaan syntyjä syviä klo 18-20, minkä jälkeen ilta jatkuu vapaalla yhdessäololla. Ovet sulkeutuvat viimeistään klo 22.

Perjantai- ja lauantai-illat Wanhalla Apteekilla ovat maksutonta toimintaa.

Nuoret