Gospelkahvila

on avoinna kevään aikana klo 19-22  21.5./ 28.5.

Päivystys nuorille

Olemme tavattavissa Wanhalla Apteekilla torstaisin klo 15-16.  Päivystyksen aikana voit käydä kysymässä rippikouluasioista, hakea lomakkeita tai tulla muuten vain juttelemaan. Päivystämme keväällä 20.5./ 3.6. Tule juttelemaan, älä jää yksin!

Gospelkahvilassa on mahdollista viettää aikaa yhdessä ystävien kanssa. Tervetuloa yläkoululaiset ja toisen asteen opiskelijat. Illoissa hengen ja ruumiin ravintoa. Illoissa on paikalla aina aikuinen sekä vapaaehtoisia nuoria ja aikuisia. Tiloissamme voi olla kerralla 20 henkilöä, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja käytämme kasvomaskia. Tulethan paikalle vain oireettomana. Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat paikkasi, Sanna ottaa vastaan ilmoittautumisia. 

Seuraa kirkollisia ilmoituksia, joissa on ajankohtainen tieto ja tiedot mahdollisista poikkeuksista!  Avaa tästä kirkolliset uutiset>> Seuraa myös Instagramissa  tiliä lapuansrknuoret niin tiedät, mitä tapahtuu. 

 

Wanhalla Apteekilla pidetään perjantaisin ja lauantaisin Gospelkahvilaa klo 19-22.  Illassa on vapaamuotoista yhdessäoloa, mahdollisuus ladata puhelinta ja pientä tarjoilua. Illoissa hiljennymme isoskoulutettavien nuorten pitämiin hartauksiin. Rippikoululaiset käyvät myös tutustumassa Gospelkahvilatoimintaan.

Perjantai- ja lauantai-illat Wanhalla Apteekilla ovat maksutonta toimintaa.

 

Nuoret