Hautausmaat

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan hautausmaa, hautausmaan toimisto, siunauskappeli sekä talvihauta sijaitsevat Saarenkankaan kaupunginosassa osoitteessa Kappelintie 19. Myös Tiistenjoella ja Kauhajärvellä on hautausmaat kirkon yhteydessä.

Lue myös hautausmaksuista ja hautojen hoidosta>>

Simpsiön hautausmaalla järjestään kesäisin hautausmaakierroksia. Lue lisää>>

Hautausmaan yleiset säännöt

Moottoriajoneuvoilla ajo hautausmailla on kielletty. Vain huoltoajo ja liikuntarajoitteiset luvalla ovat sallittuja. Poikkeustarpeet aina puistopäällikön luvalla 044 018 8532.

Sekajäteastioihin ja maatuvien jätteiden astioihin saa laittaa vain niihin kuuluvia jätteitä. Kynttilöille tarkoitettuihin isompiin astioihin laitetaan vain tavalliset hautakynttilät. Paristokäyttöiset kynttilät kuuluvat ongelmajätteisiin, joiden keruuta ei hautausmailla ole.

Huoltopisteiltä lainattavat käsityökalut ja ruohonleikkurit tulee palauttaa käytön jälkeen välittömästi takaisin samaan paikkaan. Ruohonleikkureiden säätöihin ei saa koskea.

Simpsiön hautausmaan toimistolla on työaikana lainattavissa moottoroituja ruohonleikkureita hautojen hoitamiseen. Palauta käytön jälkeen samaan paikkaan. Leikkuukorkeutta ei saa säätää. Ilmoita ongelmista huollon numeroon 044 763 0993.

Juhannuksen jälkeen on haudoille ostettavissa kukkia hautausmaan toimistolta.

Puistopäällikkö Juha Ylinen, 044 018 8532.