Wanha apteekki

Kirkkokatu 4 , 62100 Lapua

Wanha apteekki

Wanha apteekki on seurakunnan nuorisotoiminnan sydän ja keskus aivan kirkon kyljessä osoitteessa Kirkkokatu 4. Nimi tulee apteekista, joka on ennen ollut kyseisessä rakennuksessa. Seurakunta osti kiinteistön vuonna 1977 ja apteekki siirtyi muualle.

Wanhalla apteekilla on viikonloppuisin nuorille gospelkahvilailtoja ja arkina erilaisia kerhoja varhaisnuorille.

Gospelkahvila on avoinna nuorille perjantaisin ja lauantaisin klo 18-22. Hartaus on perjantaisin klo 21.00 ja lauantaina ohjelmallinen osuus klo 20-21. Lue lisää gospel-kahvilasta>>

Wanhalla apteekilla kokoontuu myös erilaisia kerhoja varhaisnuorille esim. kaakaokerho, välipalakerho, askartelukerho, hömppäkerho ja sekakerho. Tarkemmat tiedot kerhoista ja varhaisnuorten toiminnasta>>

pe 5.5. 12.00 -15.00

Kirkkokatu 4 , 62100 Lapua

Kaakaokerho

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.