Kirkot ja tilat

Tälle sivulle on koottu Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan kirkot, seurakuntakodit, kiinteistöt ja muut tilat, joissa toimintaa järjestetään. Tiloja voi varata kirkollisten juhlien järjestämiseen. Lue lisää tilojen vuokrauksesta>>

Mikäli kiinteistöissä on ongelmia, ota yhteyttä päivystävään talonmieheen puh. 050 564 9332.

HUOM! Toukokuun alussa alkaa seurakuntatalon vesikaton remontti, joka valmistuu elokuun aikana. Remonttia tehdään maanantaista lauantaihin klo 7-21.30 välisenä aikana. Muistotilaisuuksien, saattojen ja jumalanpalvelusten aikana remonttia ei tehdä. Remontin aikana toivotaan seurakuntalaisilta kärsivällisyyttä, sillä remontti aiheuttaa häiriöitä ja sisäänkäynti vaihtuu remontin edetessä. Sisäänkäynnit pyritään merkitsemään mahdollisimman hyvin ja pysäköinti tullaan ohjaamaan kirkon pysäköintialueelle.