Vuoden 2023 KINKERIT Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa

Huom! kinkerien pitäjät. Jos haluatte kinkerimainoksia jaettavaksi omalla kylällä, ota yhteyttä: minna.ylimaki-hemminki@evl.fi tai 044 2700902. Teen pyynnöstä esitteitä ja Facebook-mainoksia.

Kinkerit ovat vapaamuotoisia ja mukavan rentoja kylien tapaamishetkiä ja seurakuntatilaisuuksia, jonne kutsutaan kaikenikäisiä. Kinkerit kestävät noin 1,5 tuntia ja ne toimittaa pappi yhdessä kanttorin kanssa. Kinkeripappeina toimivat Jussi Peräaho, Jukka Tuppurainen, Riitta Hepomäki, Anna Kangas ja Heli Pääkkönen. Kanttoreina ovat Riitta Jukkola, Juliaana Kellokoski, Marko Koskinen, Paula Pääkkönen ja Eliina Somppi. Kinkerien aiheena on ”Ovet auki rukoukseen”. Kinkereillä puhutaan mm. siitä, mitä on rukous, miksi on hyvä rukoilla, millaisia rukouksia on, mitä Jeesus opetti rukouksesta ja miten julkisuudessa keskustellaan rukouksesta. Aihetta käsitellään mm. virsien, Katekismuksen ja Raamatun avulla  (1.Tim. 2:1-4, Fil. 4:6–7). Kinkerivirret ovat: 548, 918:1, 754, 970. Kolehti kerätään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.