ESIRUKOUSPYYNTÖ

Rukouspyyntösi aihe on mukana esirukouksessa seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa tai seurakunnan rukousryhmässä. Mikäli toivot, että rukoustasi ei lueta jumalanpalveluksen esirukouksessa, ilmoitathan siitä. Rukouspyyntösi päätyy seurakunnan kirkkoherranvirastoon, josta työntekijät välittävät sen vuorossa olevalle papille.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.