Keskustan seurakuntatalo

Koulukatu 2, 62100 Lapua
(06) 4385 230, 4385 231 (Kirkkoherranvirasto)

Keskustan seurakuntatalo

HUOM! Toukokuun alussa alkaa seurakuntatalon vesikaton remontti, joka valmistuu elokuun 2017 aikana. Remonttia tehdään maanantaista lauantaihin klo 7-21.30 välisenä aikana. Muistotilaisuuksien, saattojen ja jumalanpalvelusten aikana remonttia ei tehdä. Remontin aikana toivotaan seurakuntalaisilta kärsivällisyyttä, sillä remontti aiheuttaa häiriöitä ja sisäänkäynti vaihtuu remontin edetessä. Sisäänkäynnit pyritään merkitsemään mahdollisimman hyvin ja pysäköinti tullaan ohjaamaan kirkon pysäköintialueelle.

*************

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntatalo valmistui vuonna 1954  ja saneerattiin 1996 ja 1999. Se sijaitsee tuomiokirkon tuntumassa Lapuanjoen varressa osoitteessa Koulukatu 2. Seurakuntatalolle on keskitetty seurakunnan hallinto. Seurakuntatalolla on myös kokoustiloja ja ylä- ja alasalit, joissa järjestetään seurakunnan tilaisuuksia. Ylä- ja alasalissa on datatykit, joissa on VGA ja HDMI-johdot sekä äänentoisto, jota ohjataan seinässä sijaitsevasta painikkeesta. Ala- ja yläsalissa ja tornisalissa ei ole nettiyhteyttä eikä tietokoneita. Alasalissa on tilaa 70 henkilölle. Yläsalissa mahtuu ruokailemaan 150 henkilöä ja sen lisäksi on salissa tuoleja 152 henkilölle.

Seurakuntatalolta löydät nämä tilat:

Kellarikerros

- päiväkerhotilat ja varhaiskasvatuksen ohjaajan työhuone. Käynti takapihan kautta.

1. kerros

- kirkkoherranvirasto
- taloustoimisto
- diakoniatoimisto (käynti takapihan kautta)