Kauhajärven kirkkojen 150-vuotisjuhla kokoaa kyläläiset yhteen

11.8.2017 09.01

TyöryhmäNETTI_L.jpg

Sunnuntaina 20.8. vietetään Lapualla Kauhajärven kirkkojen 150-vuotisjuhlaa. Päivä alkaa klo 10 Kauhajärven kirkossa juhlajumalanpalveluksella, jossa saarnaa piispa Simo Peura. Liturgina on tuomiorovasti Matti Salomäki ja kanttorina Eliina Somppi. Myös Tuomiokirkon kuoro ja Kauhajärven alakoululaiset esiintyvät juhlassa. Messua on toteuttamassa joukko nykyisiä ja entisiä kyläläisiä. Juhlajumalanpalveluksen jälkeen on tarjolla keittolounas ja täytekakkukahvit srk-kodilla ja klo 13  juhla jatkuu kirkossa, jossa esiintyy mm. pianisti Ville Hautakangas ja Kauhajärven oma kuoro Kluunappi. Juhlassa toimitusjohtaja Reima Luomala esittelee kokoamansa kirkon historiikin. Kaikki ovat tervetulleita juhlaan, mutta erityisesti mukaan kutsutaan entisiä ja nykyisiä kauhajärveläisiä.

(Kuvassa on juhlia valmistellut työryhmä koolla tekemässä viimeisiä suunnitelmia)