Uutiset

Neljäs Alfa-kurssi alkaa 30.8! Mainio mahdollisuus kerrata kristinuskon perusasiat

13.6.2017 09.24

Alfanetti_XL.jpg

Elokuun 30. päivä alkaa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa neljäs Alfa-kurssi. Uutta kurssia on toteuttamassa innokas joukko seurakuntalaisia ja työntekijöitä. Tarkoitus on jälleen tarjota haluaville mahdollisuutta kerrata kristinuskon perusasiat. Matti ja Tanja Pitkäjärvi osallistuivat kurssille viime syksynä lastensa Sennin ja Viljamin kanssa. Isommat pojat jäivät kotiin.
- Alfa-kurssi oli hyvä kokemus ja siitä tuli pian meille kaikille viikon kohokohta, jota odotimme. Oli ihanaa kun työpäivän jälkeen sai mennä valmiiseen ruokapöytään ja lapset hoidettiin. Huomasimme kurssilla, että ihmiset pohtivat samoja asioita. Moni kysymys sai vastauksen ja jatkoimme keskustelua usein vielä kotonakin. Kurssilla keskusteleminen on vapaaehtoista ja siellä voi halutessaan vain olla ja kuunnella, sanovat Matti ja Tanja Pitkäjärvi.

Lapset mukaan

Myös lapset viihtyivät kurssilla hyvin.
-Alfa-kurssille kannattaa mennä kun siellä on niin hyvät hoitajat. Me voisimme mennä toisenkin kerran, sanoo 8-vuotias Senni Pitkäjärvi vakuuttavasti. Lastenhoito on järjestetty yli 2-vuotiaille lapsille ja heille on tarjolla myös iltapalaa ja hartaushetki.
Pitkäjärven perheelle Alfa-kurssi oli uskoa vahvistava ja syventävä kokemus, jota he mielellään suosittelevat kaikille.
- Alfa-kurssilla kristinuskon perusasiat avautuvat aivan uudella tavalla. Lähde sinäkin rohkeasti mukaan jos nämä asiat vähänkään kiinnostaa ja haluat tietää lisää.
Alfa-kurssi on suuren suosion saanut kristinuskon perusasioiden kertauskurssi, jonka on käynyt maailmalla jo noin 30 miljoonaa ihmistä. Kurssi pidetään kymmenenä perättäisenä keskiviikkona klo 18-20 Lapuan seurakuntatalolla. Ilta alkaa ruokailulla, jolloin on aikaa tutustua toisiin ja vaihtaa kuulumisia. Sen jälkeen on alustus eri aiheista esim. Miten on mahdollista uskoa? Miksi ja miten rukoilen? Miten Jumala johdattaa meitä? Kurssiin sisältyy lisäksi viikonlopputapahtuma ja loppujuhla. Kurssille tulee ilmoittautua 22.8. mennessä tuomiokirkkoseurakunnan nettisivuilla.

Kuvateksti: Matti ja Tanja Pitkäjärvi osallistuivat viime syksynä Alfa-kurssille lastensa Sennin ja Viljamin kanssa. Oskari ja Eemeli jäivät kotiin, mutta innostuivat usein keskustelemaan vanhempiensa kanssa Alfa-kurssin aiheista kotona.

Avaa Alfa-esite tästä>>

ILMOITTAUDU ALFA-KURSSILLE TÄSTÄ>>