Koko perheen Helahulinat -tapahtuma kirkon ympäristössä 25.5.

15.5.2017 10.08

bugs-1296980_960_720_S.png

Helatorstain 25.5. jumalanpalveluksessa Lapuan tuomiokirkossa klo 10 siunataan kaikki kesän 2017 isoset ja vietetään päiväkerholaisten kevätjuhlaa. Juhla jatkuu jumalanpalveluksen jälkeen tuomiokirkon ympäristössä Helahulinat-tapahtumalla, jossa on mukavaa tekemistä koko perheelle klo 11-13. On pomppulinna, poniratsastusta, leikkivarjopiste, kepparirata, perinneleikkejä, aarteenetsintää, urkujensoittopiste, Punaisen kirjan viisut jne. Tapahtuman aikana on mahdollisuus myös osallistua yhteisötaideteokseen taiteilija Panu Hemmingin johdolla ja käydä syömässä seurakuntatalolla. Myös lähetyskahvio on avoinna kirkon nurmikentällä ja siellä on myynnissä käsitöitä ja arpoja. Joka arpa voittaa! Lähetti Pauli Vanhanen on myös perheineen mukana Helahulinoissa.

Kaikenikäiset ovat tervetulleita tähän iloiseen kevään tapahtumaan!