Tervetuloa uudet laulajat mukaan Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan kuoroihin!

LAPUAN TUOMIOKIRKON KUORO
Johtaja: Eliina Somppi
Harjoitukset: maanantaisin klo 18.30 - 20.30 seurakuntatalon yläsalissa.
Historia: Tuomiokirkon kuoro on seurakunnan pääkuoro ja se on perustettu v. 1923.
Päätehtävänä on rikastuttaa jumalanpalvelusmusiikin toteuttamista. Muun muassa kirkkovuoden juhla-aikojen jumalanpalveluksia ja pappisvihkimysmessuja useita kertoja vuodessa. Kuorolla on myös omia konsertteja, esiintymismatkoja sekä yhteistyötä muiden kuorojen kanssa esim. kirkkomusiikkiteosten toteuttamisessa.
Kotisivut: Kuorolla on omat kotisivut. Avaa tästä>>
Facebook: Kuorolla on myös sivut facebookissa. Avaa tästä>>

KARHUNMÄEN SEUDUN KUORO
Paula Pääkkönen.
Harjoitukset: tiistaisin klo 18-19.30 Wanhassa Karhunmäessä.
Historia: Karhunmäen seudun kuoro on perustettu 1981.
Muuta: Laulajia on Lapualta, Ylistarosta, Seinäjoelta, Kuortaneelta ja Nurmosta yhteensä yli 30. Ohjelmistossa Siionin virret ja nk. vanhan virsikirjan virret sekä muita hengellisiä lauluja. Esiintymiset seuroissa, tuomiokirkon jumalanpalveluksissa sekä mahdollisuuksien mukaan naapuriseurakuntien vastaavissa tilaisuuksissa.

TENAVAKUORO
Johtajat:
Kati Koskinen
Historia: Kuoro perustettiin vuonna 2015.
Kenelle: Kuoro on tarkoitettu 4-6-vuotiaille tytöille ja pojille.
Harjoitukset: keskiviikkoisin klo 17.30-18 seurakuntatalonpäiväkerhotiloissa (käynti sisäpihan kautta)

LAULUX-LAPSIKUORO
Johtajat:
Paula Pääkkönen ja Eliina Somppi.
Historia: Lapuan lapsi- ja nuorisokuoro ry on perustettu vuonna 1965, ja sen kuorona toimii lapsikuoro LauLux.
Kenelle: Kuoroon ovat tervetulleita 7-13-vuotiaat laulutaitoiset tytöt ja pojat.
Harjoitukset: torstaisin klo 16.30-17.30 seurakuntatalossa.
Muuta: Lapsikuoron esiintymisiä on pääasiassa oman seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

CANTICUM-KUORO
Johtaja:
Mikko Tienhaara, puh. 040 589 7367.
Sisältö: Sanan ja rukouksen illoissa sekä jumalanpalveluksissa esiintyvä 20-henkinen kuoro.
Harjoitukset: torstaisin 18.30 seurakuntatalon alasalissa.

KIRKKOKLUBIN KUORO JA BÄNDI
Johtaja: Teemu Kentta
Kenelle: Kirkkoklubi on rippikoulun käyneiden, isoskoulutuksessa olevien nuorten vapaaehtoisryhmä, joka avustaa monipuolisesti messun tehtävissä, erityisesti musiikissa ja saarnassa, joka voidaan esittää draamana.

TUIKUT (ent. Tuomaskuoro)
Johtaja:
Outi Hakala, puh. 040 9110841.
Harjoitukset: torstaisin klo 18.00-19.30 seurakuntatalon yläsalissa.
Kenelle: Uusia laulajia otetaan mukaan laulunäytteen kautta. Ota yhteyttä Outi Hakalaan.

VETERAANIKUORO
Johtaja:
Kari Rantakari. Yhteyshenkilö: Reijo Sarvela.
Harjoitukset: joka toinen maanantai klo 13 seurakuntatalon yläsalissa. Harjoituksista ilmoitetaan Lapuan Sanomien seuratoimintapalstalla.

Karhunmäen seudun kuoro