Anni Luoman kevätkonsertti ”Kaunis, ihana elämä”! Kauhajärven kirkossa

la 27.4. klo 14.00
h

Kauhajärven kirkko

Tervetuloa!

Anni Luoman kevätkonsertti "Kaunis, ihana elämä!" la 27.4. klo 14 Kauhajärven kirkossa. 

Lapualainen laulaja- ja lauluntekijä Anni Luoma kirjoittaa musiikkia, jossa soivat arkisen elämän asiat aina toivolla höystettyinä. Henkilökohtaisesti koetut kasvukivut oman paikan, kutsumuksen ja unelmien äärellä ovat olleet synnyttämässä useimpia Luoman lauluista. Tarinat on paketoitu soulhenkisen popiskelmän muotoon. 
Luomalle läheisiä arvoja ovat aitous, hengellisyys ja toivon luominen. Perheen, parisuhteen ja ystävien vaaliminen on myös tosi tärkeää. Vuosien varrella on ollut tarpeellista myöntää ja sanoa ääneen, ettei kaikki ole aina ok. Vain silloin on ollut mahdollista saada apua muilta. Ystävien kanssa käytyjen keskustelujen lisäksi lukeminen on muodostunut polttoaineeksi niin biisin kirjoittamisessa kuin myös omien asioiden läpikäymisessä.

Musiikintekijä-opinnot Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ovat tuoneet tänä lukuvuonna kaivattua breikkiä tavalliseen musiikinopettajan työarkeen, buustanneet artistiuden polkua sekä antaneet uusia työkaluja laulunkirjoittamiseen. Esikoisalbumi on tekeillä ja julkaistaan kevään 2025 aikana. Aikaisemmin Luoma on julkaisut muutaman singlen, sekä EP:n keväällä 2023. 

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä