Hautajaiset

"Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta huonetta - enhän minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan." (Joh. 14:1-2)

Läheisen ihmisen kuollessa suru varjostaa elämän. Elämän rajallisuus tulee vastaan. Luopumisen hetkellä voimme jättää menetetyn läheisen elämän suurempiin käsiin. Kristinuskon sanoman kautta meillä on toivo jälleennäkemisestä.

Surun keskellä tärkeää on ystävien ja läheisten tuki. Seurakunnan työntekijät ovat apuna ja tukena hautajaisten suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä. Heiltä saat myös keskusteluapua surun keskellä.

Ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon, jossa sinua autetaan kaikissa hautaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue tästä hautausjärjestelyjen opas>>

Lue myös:

Sururyhmät

Hautausmaksut ja hautojen hoito.

Huomio kaukana asuvat!

Kaksi lapualaisnuorta, Adrienn Magyar ja Vera Lindholm, vievät Lapuan hautausmaille pyynnöstä kukkia tai kynttilöitä pientä korvausta vastaan. Palvelun hinta on Simpsiön hautausmaalle 10 €. Sen lisäksi tulee kukkien tai kynttilän hinta. Mikäli kukka tai kynttilä pitää viedä Tiistenjoen tai Kauhajärven hautausmaalle, palvelun hinta on 15 €.

Yhteydenotot p. 041 3626285.