Uutiset

 

 

Uutislistaukseen

pieniinfo.jpg

Korona-ajan ohjeet

15.1.2021 10.27

Aluehallintovirasto on päättänyt rajoittaa 1.3. asti yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärää Etelä-Pohjanmaan alueen kunnissa kahteenkymmeneen ja Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli on kehottanut seurakuntia noudattamaan AVI:n määräyksiä. Näin ollen seurakunnassamme jatkuvat kokoontumisrajoitukset. 

Seurakunnassamme 20 hengen ryhmät voivat halutessaan kokoontua mikäli ryhmään on:

1. etukäteisilmoittautuminen (jos on mahdollista että ryhmään voisi tulla enemmän kuin 20 henkilöä)
2. nimetty vastuuhenkilö (ota yhteyttä seurakuntatoimistoon p. 06-4385 231)
3. käytetään maskeja (yli 12-vuotiaat), pidetään huolta 2 m turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta 
4. ei kahvitella. 

Kun nämä kohdat täyttyvät, on turvallista kokoontua. Tilavaraukset seurakuntatoimistosta. 
 
Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksiin voi osallistua 20 henkilöä. Ilmoittaudu tästä>>


Muut voivat osallistua radion 104,9 MHz ja verkkokirkon (www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/verkkokirkko) välityksellä. Sieltä löytyy myös tallenne edellisestä jumalanpalveluksesta.  
 

Ehtoollinen

Sunnuntaina 28.2. on ehtoollishetki tuomiokirkossa klo 12. Jos tämä tilaisuus täyttyy, tulee mahdollisuus ilmoittautua klo 13 tilaisuuteen. Ilmoittaudu tästä>>

Tapahtumia verkossa

Työntekijät tekevät työtä nyt verkossa.  Ota seurantaan Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan Facebook-ryhmä ja Youtube-kanava, joissa on kuunneltavaa ja katseltavaa.  

Kirkolliset toimitukset

Kirkollisissa toimituksissa on voimassa 20 henkilörajoitus.

Viralliset asiat

Viralliset asiat toivotaan edelleen hoidettavan mieluiten puhelimitse. Eli jos sinulla on asiaa seurakuntatoimistoon, taloustoimistoon, diakoniatoimistoon tai hautausmaan toimistoon, pyri hoitamaan asiat ensisijaisesti puhelimitse.

Jos ahdistaa, seurakunta tukee

Seurakuntalaisten kysymyksiin ja huoliin vastaavat puhelimitse työntekijät. Päivystävän papin tavoittaa numerosta 040–53 19164. Myös Kirkon keskusteluapu on jokaista varten, joka kaipaa kuuntelijaa. Palveleva puhelin auttaa päivittäin numerossa 0400 221180 (klo 18-24), ruotsiksi 0400 221190 (kl. 20-23). Osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu voi keskustella myös chatissa.

Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret (5. Moos. 33:27)