Verkkarikirkko, gospel-jumppa ja keittolounas 13.10.

4.10.2019 12.01

Verkkarikirkko_L.jpg

Tämä upea urheilullinen porukka toteuttaa verkkarikirkon su 13.10. klo 10 tuomiokirkossa! Luvassa on liikuttava jumalanpalvelus, sen jälkeen kirkkopihalla puolen tunnin Kriistiina Koskelan vetämä gospel-jumppa kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Sateen sattuessa jumpataan kirkossa. Jumpan jälkeen n. klo 11.30 on tarjolla kaikille keittolounas seurakuntatalolla.

Verkkarikirkossa aiheena on Kristityn vapaus ja aiheesta saarnaa Heli Pääkkönen. Kanttorina on Eliina Somppi. Jumalanpalvelusta on toteuttamassa 10-vuotisjuhlaansa viettävän Gospel-jumpparyhmän vapaaehtoiset vetäjät.

Kuvassa on Eliina Somppi, Mari Mäkinen, Leena Qvick, Ritva Lahti, Heli Pääkkönen poikansa Otson kanssa ja Kristiina Koskela. Kuvasta puuttuu Gospel-jumpan vetäjistä Jaana Yliselä ja Norma Mäkynen.