Sanna Mehtälä aloitti työt kotiseurakunnassa

2.9.2019 11.02

Sanna Mehtälä2019_S.jpg

Sanna Mehtälä on aloittanut työt seurakunnan nuorisotyöntekijänä, saanut avaimet ja tuonut oman enkelinsiipimukinsa Wanhalle apteekille.
-Tästä se alkaa. Olen kiitollinen että saan aloittaa työt täällä vireässä ja aktiivisessa seurakunnassa. Tuntuu hyvältä, kun moni on toivottanut tervetulleeksi. Olen tullut kotiin, hän kuvailee tunnelmiaan uuden edessä.
Lapuan tuomiokirkkoseurakunta on ollut hänen, puolisonsa ja kahden alakouluikäisen lapsensa kotiseurakunta jo seitsemän vuoden ajan.
-Tulimme miehen työn perässä tänne ja hyvin olemme viihtyneet, hän sanoo.
Mehtälä ehti olla 13 vuotta Alavudella varhaisnuorisotyössä ja monet vuodet kulkea pitkää työmatkaa.
-Muutaman kilometrin työmatka tuntuu uskomattomalta, hän kiittelee.
Mehtälän työhön kuuluu nuorisotyö ja rippikoulutyö. Hän sanoo ensin katsovansa rauhassa, miten täällä työt on tehty, säilyttää mikä on hyvää ja vasta sen jälkeen miettiä, pitäisikö jotain muuttaa.
- Tervetuloa tutustumaan ja juttelemaan, hän rohkaisee.