Uudet luottamushenkilöt siunattiin tehtäväänsä ja aloittivat työt loppiaisena

6.1.2019 12.18

Uudet luottamushenkilötpienikuva.jpg

Uudet luottamushenkilöt siunattiin loppiaisena 6.1. tuomiokirkon messussa tehtäväänsä. Messun jälkeen työt alkoivat heti ja kirkkovaltuusto kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa seurakuntatalolle ja valitsi kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi Simo Ikolan ja varapuheenjohtajaksi Leena Kuivilan. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii tuomiorovasti Matti Salomäki ja varapuheenjohtajaksi valittiin Jorma Kallio.

Kirkkoneuvoston jäseniksi valittiin:

Tapio Rintaniemi (varajäsen Vesa Välimäki), Juha Kattelus (Oiva Nyrhilä), Carita Liljamo (Pirkko Talola), Mirjami Mäntymaa (Minna Haasio), Veli Keltto (Kari Nirha), Anna-Maija Klemettilä (Pirjo Tanninen), Jorma Kallio (Jaakko Kangas), Mikko Niemi (Pentti Haukkala), Pentti Lemettinen (Ahti Latvala), Eeva Jylhä (Katri Hautala), Teija Ylimäki (Sari Kaidesoja) ja Anni Hakola (Leena Jänikselä).