Ekaluokkalaiset siunataan koulutielle

6.7.2018 09.48

Eetu Ojalanetti_M.jpg

Uudet ekaluokkalaiset siunataan koulutielle 5.8. Tiistenjoen kirkossa klo 12 ja tuomiokirkossa klo 14 ja 16. Myös Kauhajärven kirkossa sunnuntaina 5.8. klo 12 olevan jumalanpalveluksen yhteydessä siunataan tulevia ekaluokkalaisia.

Reppukirkossa pieni koululainen saa turvallisen alun koulutaipaleelle. Siunauksen varassa on hyvä aloittaa uusi ja jännittävä vaihe. Reppukirkkoon ovat tervetulleita koko perhe, myös isovanhemmat ja kummit. Uudet ekaluokkalaiset saavat tehdä reppukirkossa itselleen rukouskiven ja saavat seurakunnalta myös lahjakirjat. Reppukirkkoon voi ottaa koulurepun mukaan.

Juosten kouluun

Eetu Ojala aloittaa ekaluokan Liuhtarin koulussa. Energinen ja sosiaalinen poika sanoo, että koulun alku ei jännitä yhtään koska samalle luokalle on tulossa tuttuja poikia. Myös isoveljiltä Eetu on kuullut, millaista koulussa on. Hän uskoo, että koulussa riittää kavereita ja tekemistä.
Eskarissa Eetu on oppinut jo monenlaisia taitoja.
-Osaan jo kaikki kirjaimet ja lukeakin vähän, kertoo Eetu. Myös laskeminen sujuu hyvin ja sen hän on omien sanojensa mukaan oppinut itse.
Eetu suunnittelee hankkivansa Adidas- tai DC-merkkisen repun, jonne sopii kirjat, penaali, kynät ja kumit. Urheilullisena poikana hän aikoo välillä juosta kouluun, kun matka ei ole pitkä. Myös vapaa-aika sujuu parhaiten liikkuen.
-Pyöräilen, olen trampoliinilla, pelaan jalkapalloa tai sählyä, sanoo tammikuussa 7 vuotta täyttänyt Eetu Ojala. Ennen koulun alkua hän lomailee perheensä kanssa Espanjassa. Sen jälkeen on hyvä aloittaa uusi elämänvaihe.

Enkeleitä Eetun ja kaikkien uusien ekaluokkalaisten koulutielle!