Isostoiminta

AJANKOHTAISTA: Elokuun Gospel-kahviloissa voi ilmoittautua isoskoulutukseen ja kerhonohjaajaksi!

Isostoimintaan sisältyy isoskoulutus ja moneen muuhun toimintaan osallistuminen. Isostoimintaan voi tulla mukaan vaikka ei olisi kiinnostunut toimimisesta isosena leirillä. Kaikki uudet ja vanhat kasvot ovat tervetulleita hupaisaan joukkoon.

Isostoiminnan tarkoituksena on antaa isosille eväitä sekä isosena toimimiseen että muuhunkin elämään. Koulutuksessa käydään läpi vuorovaikutustaitoja, ryhmänohjausta, hartauksien tekemistä ja niissä olemista, Raamattua ja paljon muuta. Välillä myös vaan nautitaan yhdessä olemisesta ja tekemisestä

Ensimmäisen vuoden isoset ovat kesällä rippikoulun käyneitä. Toisen vuoden isoset ovat jo vuoden olleet isoskoulutuksessa, toinen vuosi on kirkkoklubitoimintaa.  He pääsevät ensi talvena ja  kesänä leireille isoseksi. Kolmas ryhmä on jo isosena toimineille ja 18 täyttäneille isosille.

Isosten siunaus tehtäväänsä tuomiokirkossa 28.4.2019
Isoset