Rippikoulu

Rippikoulu on seikkailu, jonka voi kokea vain kerran! Tavoitteenamme on tukea nuorten kasvua ja itsenäistymistä sekä auttaa löytämään paikka omassa kotiseurakunnassa. Rippikoulussa etsitään yhdessä vastauksia uskon ja elämän suuriin kysymyksiin.

Ajankohtaista:

Riparistartti keskiviikkona 30.10. klo 17.30 tuomiokirkossa. Vielä kerran kaikki mitä haluat tietää rippikoulusta ja työntekijöiden esittäytyminen. Myös vanhemmat ovat tervetulleita!

Lue tästä vuoden 2020 rippikouluista>>

Hyviä uutisia: Vuonna 2019 rippikouluun osallistuneet nuoret antoivat rippikoululle arvosanaksi kiitettävän 9-. Tämä selvisi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon toteuttamasta kyselystä. Lue lisää>>

LISÄTIEDOT: Rippikouluihin liittyviin kysymyksiin vastaa nuorisotyönohjaaja Sanna Mehtälä puh. 0400 764 539, sanna.mehtala@evl.fi tai nuorisopappi Juha Palo p. 044 0878522, juha-petri.palo@evl.fi.

Ripari.fi -lue riparifiiliksiä ympäri Suomen.