Sinulle on paikka seurakunnassa -tule mukaan!

Ajankohtaista: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa syksyn toiminta on alkanut mutta rajoitetusti. Kaikkien turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että toimintaan ei osallistuta jos tuntee hengitystieinfektion oireita. Jokaisen osallistujan odotetaan huolehtivan hyvin käsihygieniastaan ja 1-2 metrin turvavälin säilymisestä. Mikäli turvaväleistä ei pystytä huolehtimaan, käytetään suojamaskeja. Tilaisuuden järjestäjä on vastuussa tilaisuuden turvallisuudesta. Seurakunnan tiloissa on edelleen voimassa osallistumisrajoituksia, jotka tilaisuuksien järjestäjien on hyvä huomioida. Seurakuntatoimistosta varataan tilat ja sieltä saa tietoa voimassa olevista rajoituksista. Tuomiokirkossa voi olla koolla turvallisesti korkeintaan 500 henkilöä. Siellä on käytössä tällä hetkellä vain joka toinen penkkirivi. Seurakuntatalon yläsalissa voi kokoontua 50 henkilöä ja alasalissa 30 henkilöä,  Simpsiön kappelissa 50, Virranniemessä 20 henkilöä, Wanhalla apteekilla 20, Kaaranmännikön leirikeskuksessa 50 henkilöä, Hellanmaan srk-kodilla 50 henkilöä, Tiistenjoen seurakuntatalolla 30 henkilöä ja Kauhajärven srk-talolla 40 henkilöä. Tilaisuuksiin on hyvä ottaa oma virsikirja mukaan, vaikka virsikirjoja on käytössä kappelissa, seurakuntatalolla ja kirkoissa. Kokoontumisissa noudatetaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita.

Seurakunnassa on yli 90 säännöllisesti kokoontuvaa ryhmää tai piiriä ja sen lisäksi jumalanpalvelukset ja lukuisat yksittäiset konsertit ja tapahtumat. Toivomme, että niiden joukosta jokainen löytää itselleen sopivan paikan seurakunnasta. Lähde rohkeasti liikkeelle!

Seurakunnassa on mm. Potkua pyhästä-messut, gospel-jumppa, Soul Cafe, seurakuntaruokailut, Ellun kanat, avoimet perhekerhot, kuorot aikuisille ja lapsille, esikoisvauvakerho, kaakaokerhot, raamattuillat, Sepe-illat, miesten aamut ja naisten aamut, rukouspiirit, seurat, Gospel-kahvilat, Junikset, lähetyspiirit, miesten illat, konsertit ja surupiiri. Tarjolla on myös apukäsiä lapsiperheille, keskusteluapua, rukoustukea, uskon vahvistusta, uusia ystäviä, yhteyttä ja yhdessäoloa arkena ja sunnuntaina.

Osa toiminnasta on kirkon herätysliikkeiden järjestämää. Lapualla kirkollista toimintaa ja tapahtumia järjestävät myös mm. Lapuan seurakuntaopisto, heränneitten eli körttien toimintakeskus Wanha Karhunmäki ja Esantupa eli SLEY:n leirikeskus Lapuan Kauhajärvellä.

Lapsille ja lapsiperheille
Varhaisnuorille