Sinulle on paikka seurakunnassa -tule mukaan!

Seurakunnassa on yli 90 säännöllisesti kokoontuvaa ryhmää tai piiriä ja sen lisäksi jumalanpalvelukset ja lukuisat yksittäiset konsertit ja tapahtumat. Toivomme, että niiden joukosta jokainen löytää itselleen sopivan paikan seurakunnasta. Lähde rohkeasti liikkeelle!

Seurakunnassa on mm. Alfa-kurssi, Potkua pyhästä-messut, gospel-jumppa, Soul Cafe, seurakuntaruokailut, Ellun kanat, avoimet perhekerhot, kuorot aikuisille ja lapsille, esikoisvauvakerho, kaakaokerhot, raamattuillat, Sepe-illat, miesten aamut ja naisten aamut, rukouspiirit, seurat, Gospel-kahvilat, Junikset, lähetyspiirit, miesten illat, konsertit ja surupiiri. Tarjolla on myös apukäsiä lapsiperheille, keskusteluapua, rukoustukea, uskon vahvistusta, uusia ystäviä, yhteyttä ja yhdessäoloa arkena ja sunnuntaina.

Osa toiminnasta on kirkon herätysliikkeiden järjestämää. Lapualla kirkollista toimintaa ja tapahtumia järjestävät myös mm. Lapuan seurakuntaopisto, heränneitten eli körttien toimintakeskus Wanha Karhunmäki ja Esantupa eli SLEY:n leirikeskus Lapuan Kauhajärvellä.

Lapsille ja lapsiperheille
Varhaisnuorille