​​​​​​Lapsille ja lapsiperheille

Lämpimästi tervetuloa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lasten ja perheiden kotisivulle!

Päiväkerhoon ilmoittautuminen on alkanut. Lue lisää>>

Avoimissa perhekerhoissa, vauvamusakerhossa ja taaperomusakerhossa on toistaiseksi etukäteisilmoittautuminen. Näin voimme varmistaa, että väkimäärä pysyy riittävän pienenä. Ilmoittautuminen tapahtuu klo 8-9 välisenä aikana jokaisena perhekerhopäivänä tekstiviestillä. Voit ilmoittautua vain yhteen kerhoon kerrallaan. Korona-tilanteen takia avoimissa perhekerhoissa, vauvamusakerhossa ja taaperomusakerhossa on toistaiseksi vahva aikuisten kasvomaskisuositus. Maskitta voi tulla terveydellisistä syistä. Otathan oman maskin mukaan.

Tiistaisin ilmoittautumiset:

Seurakuntatalon päiväkerhotilossa (Koulukatu 2) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8250884.

Hellanmaan srk-kodilla (Hellanmaantie 407) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8256719.

Torstaisin ilmoittautumiset:

Kaaranmännikön leirikeskuksen päärakennuksessa (Kellojantie 17) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8256719.

Perjantaisin ilmoittautumiset:

Seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (Koulukatu 2) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8256719.

Askartele itsellesi tai lahjaksi iltarukouspussi tai -rasia. Tulosta linkin kautta valmiita iltarukouksia ja päällystä ne kontaktimuovilla tai laminoi ne, niin ne kestävät käytössä pidempään. Tulosta tästä iltarukouksia>>

Tiistenjoen ja Wanhan Apteekin kaakaokerhot ovat täynnä. Emme voi valitettavasti ottaa vastaan enempää ilmoittautumisia tällä hetkellä, jotta pystymme säilyttämään riittävät turvavälit.

Olemme myös Facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet ja Instagramissa: lapuantmksrklapsetjaperheet

Katso tästä nettiperhekerho:

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Katso tästä pääsiäisanimaatio:

Katso tästä uusin Olkkarikirkko: