​​​​​​Lapsille ja lapsiperheille

Lämpimästi tervetuloa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lasten ja perheiden kotisivulle!

Haluamme antaa lapsille ja perheille parasta, mitä on olemassa, turvallisen luottamuksen kolmiyhteiseen Jumalaan, tilaisuuden olla lähellä Jumalaa ja kokea pyhää. Saamme kasvaa yhdessä Taivaallisen Isän perhepiirissä. Olemme lapsia ja perheitä varten ja työllämme pyrimme lasten ja perheiden hyvään. Kirkon varhaiskasvatuksen toiminnan ytimessä on kristillinen kasvatus ja varhaiskasvatus nojaa valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Kirkon varhaiskasvatuksen kokonaisuuden muodostavat kokoontuva toiminta, verkkotyö ja sosiaalinen media sekä verkostoissa tehtävä yhteistyö.

Toivotamme kaikille lapsille ja perheille hyvää ja siunattua kesää!

Uusi kerhokausi alkaa viikolla 33 (15.-19.8.). Päiväkerholaisten huoltajien sähköposteihin tulee kesäkuun aikana infokirje, jossa kerrotaan päiväkerhopaikasta ja omaan kerhotilaan tutustumisen ajankohdasta.

Reppukirkkoa vietetään sunnuntaina 7.8.2022 Tiistenjoen kirkkorannassa klo 10.30 (sateella Tiistenjoen kirkossa) ja Lapuan tuomiokirkossa klo 12.00 ja 13.00.

Kesätoiminta jatkuu juhannukseen asti.

Facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet ja Instagramissa: lapuantmksrklapsetjaperheet

Katso tästä uusin Olkkarikirkko:

Katso tästä musiikkisatu hiiriäiti Harmaakorvasta:

Katso tästä uusin nettiperhekerho:

Katso tästä Viikon varrelle -hartaus:

Katso tästä keskustelu kasteesta ja kastepuvuista: