​​​​​​Lapsille ja lapsiperheille

Lämpimästi tervetuloa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lasten ja perheiden kotisivulle!

Haluamme antaa lapsille ja perheille parasta, mitä on olemassa, turvallisen luottamuksen kolmiyhteiseen Jumalaan, tilaisuuden olla lähellä Jumalaa ja kokea pyhää. Saamme kasvaa yhdessä Taivaallisen Isän perhepiirissä. Olemme lapsia ja perheitä varten ja työllämme pyrimme lasten ja perheiden hyvään. Kirkon varhaiskasvatuksen toiminnan ytimessä on kristillinen kasvatus ja varhaiskasvatus nojaa valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin. Kirkon varhaiskasvatuksen kokonaisuuden muodostavat kokoontuva toiminta, verkkotyö ja sosiaalinen media sekä verkostoissa tehtävä yhteistyö.

HYVÄÄ JA SIUNATTUA UUTTA VUOTTA JOKAISEEN KOTIIN! Varhaiskasvatuksen toiminta pyörähtää jälleen käyntiin normaalein aikatauluin viikolla 2. Huom! Vauvaklubi starttaa vasta viikolla 3.

Askartele itsellesi tai lahjaksi iltarukouspussi tai -rasia. Tulosta linkin kautta valmiita iltarukouksia ja päällystä ne kontaktimuovilla tai laminoi ne, niin ne kestävät käytössä pidempään. Tulosta tästä iltarukouksia>>

Facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet ja Instagramissa: lapuantmksrklapsetjaperheet

Katso tästä uusin Olkkarikirkko:

Katso tästä musiikkikertomus pikkulampaasta ja hyvästä paimenesta: