Perhekirkot

Toiminnalliset perhekirkot

Tuomiokirkkoseurakunnan perhetyö järjestää vuoden aikana monia mukavia perhekirkkoja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhekirkot ovat toiminnallisia ja lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhekirkoista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Passin tarraan saa papilta tai suntiolta jumalanpalveluksen jälkeen. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Potkua pyhästä -messut

Potkua pyhästä -messut järjestetään srk-talon yläsalissa ja ne on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille. Messussa säestyksestä vastaa bändi ja kuoro toimii esilaulajina. Lapsille on salin takaosassa leluja, joilla saa leikkiä messun aikana. Messu kestää vajaan tunnin. Messun lopuksi on tarjolla maksuton iltapala.

Katso ajankohtaiset tapahtumatiedot tästä>>