Rukous

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solut:

Liisa ja Matti Tainin kodissa kokoontuu solu maanantaisin klo 18-20 koko kevätkauden 25.5. asti ja se on yhteiskristillinen. Myös lapset ovat tervetulleita soluun. Tainien osoite on Maunumaantie 2. Lisätietoja puh. 040 182 4474. Solun sähköpostilistalle on mahdollista liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liisataini@hotmail.com. Huom! Mikäli haluat tulla mukaan / tutustua soluun, otathan etukäteen yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Wanhalla Apteekilla kokoontuu lapsiperheiden solu parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30. Solu kokoontuu  9.1.-11.6.20 välisenä aikana. Vetäjinä toimivat Sini ja Terho Voltti. Lastenhoito. Lisätietoja 0400-787929 / Sini ja 040-5015542 / Terho.
 

Mitä solussa tapahtuu? 

Solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle. Solun on tarkoitus olla hengellisten asioiden jakamisen ja kasvun paikka, jossa opitaan Raamatusta ja toisilta solulaisilta. Solussa luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Asiat ja aiheet saavat rönsyillä solulaisten tarpeiden mukaan toisin kuin esimerkiksi raamattupiirissä, jossa keskitytään selkeämmin Raamatun opiskeluun.

Onko toiminta maksullista?

Toiminta on maksutonta.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä solussa on? 

Solussa luetaan ja tutkitaan Raamattua.  Solussa opitaan Raamatusta ja toisilta samalla kun keskustellaan raamatunkohdasta. Lopuksi solussa rukoillaan omien ja yhteisten asioiden puolesta.

Pitääkö soluun ilmoittautua? 

Wanhalla apteekilla kokoontuvaan soluun ei tarvitse ilmoittautua. Soluun voi osallistua omien aikataulujen mukaan esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Mikäli haluat tulla mukaan / tutustua Taineilla kokoontuvaan soluun, otathan heihin ensiksi yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.