d

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solut:

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu kokoontuu Liisa ja Matti Tainin kodissa maanantaisin klo 18-20.  Solu kokoontuu koko kevätkauden 17.6. asti ja se on yhteiskristillinen. Tainien osoite on Maunumaantie 2. Lisätietoja puh. 040 182 4474. Solun sähköpostilistalle on mahdollista liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liisataini@hotmail.com. Huom! Mikäli haluat tulla mukaan ja tutustua soluun, otathan etukäteen yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Lapsiperheiden solu Wanhalla Apteekilla parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30. Vetäjinä toimivat Sini ja Terho Voltti. Lastenhoito järjestetty. Lisätiedot puh. 0400-787 929/Sini tai puh. 040-5015542/Terho.

Mitä solussa tapahtuu? 

Solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle. Solun on tarkoitus olla hengellisten asioiden jakamisen ja kasvun paikka, jossa opitaan Raamatusta ja toisilta solulaisilta. Solussa luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Asiat ja aiheet saavat rönsyillä solulaisten tarpeiden mukaan toisin kuin esimerkiksi raamattupiirissä, jossa keskitytään selkeämmin Raamatun opiskeluun.

Kenelle solu on tarkoitettu?

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden soluun ovat tervetulleita kaikki itsensä nuoriksi aikuisiksi kokevat. Myös lapset ovat tervetulleita. 

Onko toiminta maksullista?

Toiminta on maksutonta.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä? 

Solussa luetaan ja tutkitaan Raamattua.  Solussa opitaan Raamatusta ja toisilta samalla kun keskustellaan raamatunkohdasta. Lopuksi solussa rukoillaan omien ja yhteisten asioiden puolesta.

Pitääkö ilmoittautua? 

Wanhalla apteekilla kokoontuvaan soluun ei tarvitse ilmoittautua. Soluun voi osallistua omien aikataulujen mukaan esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Mikäli haluat tulla mukaan / tutustua Taineilla kokoontuvaan soluun, otathan heihin ensiksi yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.