Rukous

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solut:

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu. Solu kokoontuu Liisa ja Matti Tainin kodissa kerran viikossa koko syyskauden syyskuun puolivälistä alkaen ja se on yhteiskristillinen. Myös lapset ovat tervetulleita soluun. Tainien osoite on Maunumaantie 2. Lisätietoja Matilta puh. 040-1824474. Mikäli haluat tulla mukaan / tutustua soluun, otathan etukäteen yhteyttä puhelimitse.

Lapsiperheiden solu. Wanhalla Apteekilla kokoontuu lapsiperheiden solu parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30.  Vetäjinä toimivat Sini ja Terho Voltti. Lastenhoito. Lisätietoja 0400-787929 / Sini ja 040-5015542 / Terho.

Mitä solussa tapahtuu? 

Solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle. Solun on tarkoitus olla hengellisten asioiden jakamisen ja kasvun paikka, jossa opitaan Raamatusta ja toisilta solulaisilta. Solussa luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Asiat ja aiheet saavat rönsyillä solulaisten tarpeiden mukaan toisin kuin esimerkiksi raamattupiirissä, jossa keskitytään selkeämmin Raamatun opiskeluun.

Onko toiminta maksullista?

Toiminta on maksutonta.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä solussa on? 

Solussa luetaan ja tutkitaan Raamattua.  Solussa opitaan Raamatusta ja toisilta samalla kun keskustellaan raamatunkohdasta. Lopuksi solussa rukoillaan omien ja yhteisten asioiden puolesta.

Pitääkö soluun ilmoittautua? 

Wanhalla apteekilla kokoontuvaan soluun ei tarvitse ilmoittautua. Soluun voi osallistua omien aikataulujen mukaan esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Mikäli haluat tulla mukaan / tutustua Taineilla kokoontuvaan soluun, otathan heihin ensiksi yhteyttä puhelimitse.