VARHAISNUORILLE

Seurakunnassa on varhaisnuorille mukavaa toimintaa ja tekemistä. On kerhoja, leirejä ja partiota.
Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon. Odotamme sinua!

maanantaina on Olohuone, 4.-6.-lk, klo 17-18.30, musiikkipainotteinen kerho. Ohjaajina ovat Neea Lakaniemi ja Noora Lakaniemi.

tiistaina poikakerho 1.-6.-lk, klo 17-18, rentoa meininkiä, biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, pöytälätkää ym pelejä. Ohjaajina ovat Mikael Leppävuori ja Jyri Koski.

torstaina poikakerho, 1.-6.-lk, klo 16-17, rentoa meininkiä, biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, pöytälätkää ym pelejä. Ohjaajat Mikael Leppävuori ja Jyri Koski.

Kerhot ovat maksuttomia ja kaikki kerhot ovat Wanhalla apteekilla, Kirkkokatu 4. Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma-aikoina. Kerhonohjaajina ovat rippikoulun käyneet 15-17-vuotiaat nuoret. Lisätietoja kerhojen vastuutyöntekijältä nuorisotyönohjaaja Tiina Rankiselta, tiina.rankinen@evl.fi, 0400-754846.

Ps.

Varhaisnuoret voivat osallistua myös pyhäkouluun. Lue pyhäkouluista>>

Seurakunnassa on myös kuoro varhaisnuorille. Lue lisää tästä>>

Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät kirkollisista ilmoituksista ja tapahtumakalenterista.