Avoimet perhekerhot

AJANKOHTAISTA

​​​​​​​Huomio! Korona-tilanteen takia avoimiin perhekerhoihin on toistaiseksi ilmoittauduttava, jotta väkimäärä pysyy riittävän pienenä. Ilmoittautuminen tapahtuu klo 8-9 välisenä aikana jokaisena perhekerhopäivänä. Voit ilmoittautua kerrallaan vain yhteen kerhoon.

Tiistain keskustan avoimen perhekerhon (hautausmaan huoltorakennus) ilmoittautumiset tiistaisin klo 8-9 Kaisa Riihimäelle puh. 040-8250884.

Tiistain Tiistenjoen / Hellanmaan avoimen perhekerhon ilmoittautumiset tiistaisin klo 8-9 Johanna Rautakorvelle puh. 040-8256719.

Torstain Liuhtarin / Kaaran avoimen perhekerhon ilmoittautumiset torstaisin klo 8-9 Johanna Rautakorvelle puh. 040-8256719.

Perjantain keskustan avoimen perhekerhon (Seurakuntaopiston takkahuone) ilmoittautumiset perjantaisin klo 8-9 Johanna Vuorenmaalle puh. 040-8251790.

Mitä avoimessa perhekerhossa tapahtuu?

Avoimessa perhekerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös kädentaitoihin, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä avoimen perhekerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle avoin perhekerho on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Ovatko avoimet perhekerhot maksullisia?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä avoimessa perhekerhossa on?

Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko avoimessa perhekerhossa tarjoilua?

Mukaan avoimeen perhekerhoon otetaan omat eväät. Toiveena on, että eväät olisivat mahdollisimman roskattomat. Aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Otathan oman mukin mukaan.

Pitääkö avoimeen perhekerhoon ilmoittautua?

Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä avoimiin perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Koska avoimet perhekerhot kokoontuvat syksyllä 2020?
Ks. alla oleva mainos.

Lue lisää infoa perhekerhoista>>