Avoimet perhekerhot lapsille oman aikuisen kanssa

Lapsenkokoinen hartaushetki, ohjattu toimintatuokio, mahdollisuus askarteluun, vapaaseen leikkiin ja aikuisten ajatusten vaihtoon. Maksuton. Perhekerhot jatkuvat elokuussa viikolla 33.

Mitä avoimessa perhekerhossa tapahtuu?

Avoimessa perhekerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös kädentaitoihin, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä avoimen perhekerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle avoin perhekerho on tarkoitettu? 

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Ovatko avoimet perhekerhot maksullisia?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä avoimessa perhekerhossa on?

Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko avoimessa perhekerhossa tarjoilua?

Avoimeen perhekerhoon voi ottaa halutessaan omat eväät. Toiveena on, että eväät olisivat mahdollisimman roskattomat. Aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Perjantaisin keskustassa kokoontuvassa perheiden aamupalakerhossa on maksuton aamupala.

Pitääkö avoimeen perhekerhoon ilmoittautua?

Metsäperhekerhoon ja perheiden aamupalakerhoon voi tulla ilman ilmoittautumista. Kauhajärven ilta-avoimeen ja Tiistenjoen ja Hellanmaan avoimiin perhekerhoihin on ilmoittautuminen maanantaisin klo 15 mennessä viestillä. 

Kauhajärvi puh. 040 825 0884.

Tiistenjoki / Hellanmaa puh. 040 825 1790. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa

Avoin perhekerho

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja - SIJAISENA toimii Johanna Vuorenmaa
Koulukatu 2
62100 Lapua