Avoimet perhekerhot

AJANKOHTAISTA (HUOM! perhekerhot jatkuvat elokuussa viikolla 33)

Avoimissa perhekerhoissa on toistaiseksi etukäteisilmoittautuminen. Näin voimme varmistaa, että väkimäärä pysyy riittävän pienenä. Ilmoittautuminen tapahtuu klo 8-9 välisenä aikana jokaisena perhekerhopäivänä tekstiviestillä. Voit ilmoittautua vain yhteen kerhoon kerrallaan. Korona-tilanteen takia avoimissa perhekerhoissa, vauvamusakerhossa ja taaperomusakerhossa on toistaiseksi vahva aikuisten kasvomaskisuositus. Maskitta voi tulla terveydellisistä syistä. Otathan oman maskin mukaan.

Tiistaisin ilmoittautumiset:

Seurakuntatalon päiväkerhotilossa (Koulukatu 2) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8250884.

Perjantaisin ilmoittautumiset:

Seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (Koulukatu 2) kokoontuvaan perhekerhoon, puh. 040-8256719.

Mitä avoimessa perhekerhossa tapahtuu?

Avoimessa perhekerhossa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös kädentaitoihin, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä avoimen perhekerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle avoin perhekerho on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Ovatko avoimet perhekerhot maksullisia?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä avoimessa perhekerhossa on?

Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko avoimessa perhekerhossa tarjoilua?

Mukaan avoimeen perhekerhoon otetaan omat eväät. Toiveena on, että eväät olisivat mahdollisimman roskattomat. Aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Otathan oman mukin mukaan.

Pitääkö avoimeen perhekerhoon ilmoittautua?

Tällä hetkellä pitää ilmoittautua korona-rajoitusten vuoksi. Normaalisti mukaan voi tulla koska vaan, ilman ilmoittautumista.

Koska avoimet perhekerhot kokoontuvat keväällä 2021?
Kts. yllä oleva info.

Lue lisää infoa perhekerhoista>>