Naisten aamu

Seuraava Naisten aamu: La 4.12. klo 9.30 alkaen aamiaisella ja noin klo 10 alkaa ohjelma. Paikkana on seurakuntatalon yläsali. KIrsi ja Tiina puhuu runoin ja kertomuksin joulun aiheesta ja Sini yhdistää niihin musiikkia laulaen ja laulattaen. Hengähdyshetki naisille joulupuuhastelujen keskelle.
Jouluinen aamupala 5 euroa. Tervetuloa!

Naisten aamut ovat houkutelleet lähes joka kuukausi yhteen 70-140 naista aloittamaan yhdessä lauantaiaamua. Kokoontumispaikat vaihtelevat, mutta Naisten aamussa on aina puhujia, musiikkia ja runsas 5 euron hintainen aamupala. Naisten aamuista ilmoitetaan Lapuan Sanomissa ja nettisivujen tapahtumakalenterissa. Lähde rohkeasti mukaan tähän matalan kynnyksen tapahtumaan.

Kaija Toija (vas.) ja Sisko Palmu (toinen oik.) luovuttivat keväällä 2019 Naisten aamujen
vetovastuun Päivi Nyrhilälle (toinen vas.) ja Kirsi Huhtakankaalle. Laura Lahdensuo vastaa
seurakunnan naistyöstä.