Käsitöitä lähetyksen hyväksi

Lähetyspiirit

Lähetystyön toiminta ja sen taloudellinen tukeminen Lapualla on monipuolista. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa kokoontuu useita lähetyspiirejä, jotka tukevat seurakunnan nimikkolähettejä. Varoja kerätään mm. kolehdeilla ja lähetysmyyjäisillä.

Tiistai-illan lähetyspiiri kokoontuu joka toinen tiistai Virranniemessä klo 18.30.
Herättäjän lähetyspiiri I joka toinen keskiviikko klo 13 srk-talon alasalissa. Vastuuhenkilö Tiina Rankinen.
Herättäjän lähetyspiiri II eli ”Nuoret rouvat” joka toinen torstai klo 13 Virranniemessä ja kodeissa, vastuuhenkilö Kerttu Rantala. Piiri on yhdistetty raamattu- ja lähetyspiiri. Yhdessä luetaan Raamattua, usein vielä myös lähetysaiheista kirjaa ja niistä keskustellaan.
Pikkupakanat eli Herättäjän lähetyspiiri III joka toinen torstai srk-talon alasalissa, vastuuhenkilö Anni Kattelus. Piirissä veisataan Siionin virsikirjan virsiä, luetaan lähetysaiheista kirjaa ja läheteiltä saapuneita kirjeitä. Lopuksi luetaan yhdessä Isä meidän -rukous ja loppuvirtenä veistaan aina virsi 314.
Lähetyssiskot (herännäishenkinen lähetyspiiri) kokoontuu kodeissa tai esim. laavuretkellä noin kerran kuussa, ilmoittaa kirkollisissa ja sähköpostilla. Yhteyshenkilö Anja Maunumaa.