Miesten aamut

Miesten aamut ovat suosittuja matalan kynnyksen tapahtumia, jonne jokainen mies on tervetullut. Kerran kuukaudessa, lauantaisin klo 10-12, miehiä kutsutaan koolle esim. Marian talliin, Lapuahoviin, Simpsiön metsästysmajalle, Kaaranmännikön leirikeskukseen tms. Ohjelmassa on puheita, musiikkia ja runsas aamupala, jonka tarjoaa jokin  yritys.

Syksyn 2019 ohjelma:

SYYSKUU 21.9.  klo 10:00
Seurakuntatalo yläsali

Puhujina: Kai Niemelä Vaasasta ja Pentti Taipalus Seinäjoelta
Juonto: Jarmo Tupila
Musiikissa: Kai Niemelä
Aamupalan tarjoaa: PTM Metals Oy, Lapuan Peruna Oy, Autohuolto Jari Majaniemi

LOKAKUU 26.10.19 klo 10:00
Tiistenjoen seurakuntatalo
Puhujina: Jari Laulainen Lahdesta ja Ahti Latvala Lapualta
Juonto: Kari Lahti
Musiikissa: Canticum miehet
Aamupalan tarjoaa: Peuralan Konepaja Oy

MARRASKUU 23.11.19 klo 10:00
Seurakuntaopisto

Puhujina: Aarne Plukka Tampereelta ja Veli-Matti Köykkä Lapualta
Juonto: Jari Karppi
Musiikissa: Aarne ja Seppo Mäkelä Kuortaneelta
Aamupalan tarjoaa: arkkitehtitoimisto Kimmo Hakola, insinööripalvelu Lauri Kattelus Ky ja rakennus Jaakko Latvala Oy.

Tässä Miesten aamujen suunnittelutiimi kahvikupin äärellä: Mikko Tienhaara (vas.), Jorma Välimäki, Kari Lahti ja Jari Karppi.

YouTube-video

Olli Seppänen oli mukana seurakuntatalolla Miesten aamussa puhumassa siitä, miten Jumalan siunaus on ollut kansamme yllä vaikeissa vaiheissa. Videon tallensi Petri Heinälehto.