Lapuan Urkufestivaali

Tervetuloa Lapuan Urkufestivaaliyhdistyksen järjestämään spektaakkeliin Lapuan tuomiokirkkoon 26.9.2019 klo 18! Konsertissa esiintyvät Laivaston soittokunta johtajanaan musiikkikomentajakapteeni Jarkko Aaltonen sekä Lapuan urkufestivaaliyhdistyksen uusi taiteellinen johtaja urkutaiteilija Jimi Järvinen. Tässä poikkeuksellisessa festivaalin välivuoden konsertissa yhdistyvät harvinainen yhdistelmä: Suomen suurimmat urut ja Laivaston soittokunta. Tässä konsertissa Laivaston soittokunta ja urkuri Jimi Järvinen esittävät yhdessä ennenkuulemattoman ja monipuolisen kattauksen sotilasmusiikista elokuvamusiikkiin urkusolistille ja soittokunnalle sovitettuina versiona. Konsertin tuotolla tuetaan vuonna 2020 järjestettävää Lapuan kansainvälistä urkufestivaalia.

Ohjelma verkossa nettilippu.fi 18€ ja ovelta 20€.

Opiskelijat ja varusmiehet vastaavasti 10 ja 8 €

Seuraava Lapuan Urkufestivaali on vuonna 2020.

-Lapuan VIII urkufestivaalin taso tulee olemaan korkea ja ohjelmisto monipuolinen. Tulossa on kovatasoisia muusikoita, paljastaa Urkufestivaalien taiteellinen johtaja Jimi Järvinen.
Ensimmäinen urkufestivaali järjestettiin vuonna 2003 Paula Pääkkösen toimesta. Vuosien aikana Festivaaleilla on esiintynyt useita maailman kärkinimiin kuluvia urkureita ja orkestereita.
-Tänä vuonna urkufestivaaliyhdistys järjestää välivuoden konserttina urkuspektaakkelin torstai-iltana 26.9. Mukana on Laivaston soittokunta 30 soittajan kokoonpanolla sekä Jimi Järvinen. Laivaston soittokunta on tuttu mm. joulurauhan julistuksesta, sanoo Järvinen.

Lapuan Urkufestivaaliyhdistyksen puheenjohtaja on Janne Ahtonen.

Lue lisää Lapuan VIII urkufestivaalien omilta sivuilta>>

Urkufestivaali
Tuomiokirkossa on pyörätuoli.
Urkufestivaaliyhdistys lahjoitti kesällä 2019 tuomiokirkkoon pyörätuolin.