Tervetuloa uudet laulajat mukaan Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan kuoroihin!

LAPUAN TUOMIOKIRKON KUORO
Johtaja: Elke Unt
Harjoitukset: maanantaisin klo 18.30 - 20.30 seurakuntatalon yläsalissa. Keväkausi alkaa 20.1.2020.
Historia: Tuomiokirkon kuoro on seurakunnan pääkuoro ja se on perustettu v. 1923.
Päätehtävänä on rikastuttaa jumalanpalvelusmusiikin toteuttamista. Muun muassa kirkkovuoden juhla-aikojen jumalanpalveluksia ja pappisvihkimysmessuja useita kertoja vuodessa. Kuorolla on myös omia konsertteja, esiintymismatkoja sekä yhteistyötä muiden kuorojen kanssa esim. kirkkomusiikkiteosten toteuttamisessa. Kuoron puheenjohtaja on Kari Nirha.
Kotisivut: Kuorolla on omat kotisivut. Avaa tästä>>
Facebook: Kuorolla on myös sivut facebookissa. Avaa tästä>>

KARHUNMÄEN SEUDUN KUORO
Paula Pääkkönen
Harjoitukset: tiistaisin klo 18-19.30 Wanhassa Karhunmäessä.
Alkaa ti 3.9.2019 klo 18. Tervetuloa uudet!
Historia: Karhunmäen seudun kuoro on perustettu 1981.
Muuta: Laulajia on Lapualta, Ylistarosta, Seinäjoelta, Kuortaneelta ja Nurmosta yhteensä yli 30. Ohjelmistossa Siionin virret ja nk. vanhan virsikirjan virret sekä muita hengellisiä lauluja. Esiintymiset seuroissa, tuomiokirkon jumalanpalveluksissa sekä mahdollisuuksien mukaan naapuriseurakuntien vastaavissa tilaisuuksissa.
Lisätiedot: Paula Pääkkönen, puh. 050 5613270.

TENAVAKUORO
Johtajat:
 Riitta Jukkola ja Rebecca Helin
Historia: Kuoro perustettiin vuonna 2015.
Kenelle: Kuoro on tarkoitettu 4-6-vuotiaille tytöille ja pojille.
Harjoitukset: torstaisin klo 17.15-17.45 seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (käynti sisäpihan kautta). Kevätkausi jatkuu to 9.1.2020!

LAULUX-LAPSIKUORO
Johtajat:
Eliina Somppi.
Historia: Lapuan lapsi- ja nuorisokuoro ry on perustettu vuonna 1965, ja sen kuorona toimii lapsikuoro LauLux.
Kenelle: Kuoroon ovat tervetulleita 7-12-vuotiaat laulamisesta kiinnostuneet. Laulajat jaetaan iän mukaan kahteen ryhmään: isompiin ja pienempiin.
Harjoitukset: torstaisin klo 16.30-17.30 seurakuntatalolla. Kevätkausi alkaa torstaina 23.1.2020.
Muuta: Lapsikuoron esiintymisiä on pääasiassa oman seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

CANTICUM MIEHET
Johtaja:
Mikko Tienhaara, puh. 040 589 7367.

TUIKUT
Johtaja:
Outi Hakala, puh. 040 9110841.
Harjoitukset: keskiviikkoisin klo 18-19.30 seurakuntatalolla. Keväkausi alkaa ke 15.1.2020 klo 18 alasalissa.
Kenelle: Uusia laulutaitoisia laulajia otetaan mukaan. Ota yhteyttä Outi Hakalaan p. 040 9110841.

VETERAANIKUORO
Johtaja:
Kari Rantakari. Yhteyshenkilö: Reijo Sarvela.
Harjoitukset: joka toinen maanantai klo 13 seurakuntatalon yläsalissa. Harjoituksista ilmoitetaan Lapuan Sanomien seuratoimintapalstalla.
Perustietoja kuorosta: Kuoro on perustettu vuonna 1993. Laulajia on vuonna 2018 yht. 22. Kuoroon voivat liittyä kaikki laulutaitoiset miehet. Kuoro esiintyy pääasiassa veteraanien ja lottien siunaustilaisuudessa pyydettäessä.
Lisäksi kuoro esiintyy isänmaallisissa tilaisuuksissa ja seurakunnan sekäveteraanijärjestöjen järjestämissä tilaisuuksissa. Kuoron taiteellisina johtajina ovat toimineet Eero Kuoppala, Mikko Karhumäki ja tällä hetkellä Kari Rantakari. Kuoron puheenjohtajana on Ilpo Ilkka. Kuoron sihteeri Reijo Sarvela ja rahastonhoitaja Jussi Sarvela.
Nuotistonhoitajana ja varajohtajana Raimo Sarvela

LAULURYHMÄ SIKERMÄ
Elke Unt
Harjoitukset: Torstaisin klo 18-19 seurakuntatalon päiväkerhotiloissa (kulku seurakuntatalon sisäpihan kautta).  Kevätkausi alkaa to 9.1.2020!
Muuta: Mukaan voi ottaa myös lapsia.

Lisätiedot: elke.unt@evl.fi

Karhunmäen seudun kuoro