Siioninvirsiseurat

Tervetuloa seuroihin! Niistä tiedotetaan Lapuan Sanomissa torstaisin ja seurakunnan tapahtumakalenterissa. Herättäjän seuroista käytetään myös nimeä Siioninvirsiseurat, koska siellä veisataan Siionin virsiä. Virren voi aloittaa tai ehdottaa kukin tuntojensa mukaan. Puheet ovat lyhyitä ja puheoikeus on jokaisella vieraalla. Vaatimuksia ei ole. Seuravieraat läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita.

Mitä on herännäisyys?

Herännäisyys eli körttiläisyys on elämisen, ajattelemisen, uskon ja hartauden harjoittamisen tapa. Sen pohjavireenä ovat inhimillisyys ja rehellisyys. Jumala on suuri ja ihminen pieni. Herännäisyys puolustaa arkaa ja ikävöivää uskoa. Armo kuuluu kaikille.

Syksyn 2021 tapahtumat:

Seurat to 26.8. klo 18 (kahvi 17) Seurakuntaopistolla, kutsujat Kirsti ja Matti Nyrhilä ja Maiju ja Pekka Vänskä, puhujat Alpo Järvi, Laura Lahdensuo ja Antti Maunumaa. Kolehti H-Y:n kotimaan työhön.
Heikki Keisalan 80-vuotisseurat su 19.9. klo 18 (kahvi klo 17) Wanhassa Karhunmäessä, kutsujat Eeva ja Heikki Keisala, puhujat Alpo Järvi, Laura Lahdensuo ja Eino Rauha. Mukana Karhunmäen kuoro. Muistamiset kolehtiin!
Syyspäivällisvaraus su 26.9. Seurakuntaopistolla, tarkista tapahtuma lehti-ilmoituksista.
Seurat to 30.9. klo 19 (kahvi klo 18) Seurakuntaopistolla, kutsujat Pirkko Muilu, Liisa ja Heikki Hautala, puhujat Juha Ikola, Jouko Kuusinen, Pentti Lemettinen ja Väinö Reinilä. Kolehti H-Y:n työhön.
Mikkelinpäivän seurat su 3.10. klo 18 (kahvi klo 17) Wanhassa Karhunmäessä.
Syyspäivälliset su 17.10. Wanhassa Karhunmäessä, klo 10 jumalanpalvelus, Pekka Keltto ja Tapio Hautala, klo 11–14 päivälliset. Järjestäjinä H-Y:n Ylistaron po:t.
Seurat to 28.10. klo 19 (kahvi klo 18), Seurakuntaopistolla, kutsujat Anneli ja Veikko Ala-Hautala ja Aulikki ja Benjam Pöntinen, puhujat Aaro Panula, Jukka Tuppurainen ja Mikko Ylihärsilä. Kolehti H-Y:n työhön.
Herättäjän päivä su 7.11., messu Tuomiokirkossa klo 10, ruokailu ja seurat Seurakuntaopistolla. Kolehti H-Y:n työhön.
Isänpäivän seurat su 14.11. klo 18 (kahvi klo 17) Wanhassa Karhunmäessä.
Seurat to 25.11. klo 19 (kahvi klo 18) Seurakuntaopistolla. Kolehti H-Y:n työhön.
Maakunnalliset itsenäisyyspäivän aaton seurat su 5.12. Seurakuntaopistolla.
Siionin virsien veisuuseurat su 19.12. klo 15 Wanhassa Karhunmäessä, kutsujana Karhunmäen kuoro.