Toimintaa nuorille aikusille ja perheille

Nuorten aikuisten Sepe-tiimi järjestää kotoista ja mukavaa toimintaa sekä yhdessäoloa nuorille aikuisille ja perheille.

La 16.2. klo 17.30 Sepeolkkari nuorisotalolla (Oskarinkatu 11) teemalla "Kuka sinä olet?" Pieniä puheita, yhteislaulua ja iltapala. Lapsille leikkimahdollisuus ja lastenhoito.

La 9.3. klo 17.30 Sepeolkkari nuorisotalolla teemalla "Sanan aarteita". Pieniä puheita, yhteislaulua ja iltapala. Lapsille leikkimahdollisuus ja lastenhoito.

La 6.4. klo 17.30 Sepeleffa seurakuntatalolla. Aikuisille elokuva Risen, lapsille oma leffa ja valvottu leikkimahdollisuus. Iltapala.

8. - 30.6. Kaupunkipakopeli. Lisätiedot: krik.fi/kaupunkipakopeli.

Muistathan myös Potkua pyhästä -messu su 14.4. klo 18 seurakuntatalolla ja Bibliabrunssit maalis-huhtikuussa!

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuudet järjestää nuorten aikuisten Sepe-tiimi / Lapuan tuomiokirkkoseurakunta
Sepe = seurakuntaperhe.

***************
Kansanlähetys järjestää Levähdyspaikka-toimintaa

Myös Kansanlähetys järjestää Levähdyspaikka-toimintaa nuorille aikuisille ja perheille seurakunnan päiväkerhotiloissa. Illoissa on tarjolla Raamatun sanaa, rukousta ja yhdessäoloa. Lapsille on omaa ohjelmaa. Nyyttärit.

***************

Lapsiperheille ja nuorille aikuisille on myös soluja. Lue lisää>>

Nuoret aikuiset.