Käsitöitä lähetyksen hyväksi

Lähetyspiirit

Lähetystyön toiminta ja sen taloudellinen tukeminen Lapualla on monipuolista. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa kokoontuu useita lähetyspiirejä, jotka tukevat seurakunnan nimikkolähettejä. Varoja kerätään mm. kolehdeilla ja lähetysmyyjäisillä.

Tiistai-illan lähetyspiiri kokoontuu joka toinen tiistai Virranniemessä klo 18.30, vastuuhenkilö Marja-Liisa Leskelä.

Hirvijoen lähetyspiiri: kahdet lähetysjuhlat vuosittain kodeissa. Niissä veisataan, kuunnellaan seurakunnan työntekijän puhe ja joskus nimikkolähetit vierailevat. Kolehti kerätään lähetyksen hyväksi. Lähetysjuhlista ilmoitetaan Lapuan Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa ja tapahtumakalenterissa. Yhteyshenkilö: Eeva Välimäki.

Herättäjän lähetyspiiri I joka toinen keskiviikko klo 13 srk-talon alasalissa, vastuuhenkilö Tiina Rankinen ja Marja-Liisa Leskelä.

Herättäjän lähetyspiiri II eli ”Nuoret rouvat” joka toinen torstai klo 13 Virranniemessä ja kodeissa. Vastuuhenkilö Kerttu Rantala. Piiri on yhdistetty raamattu- ja lähetyspiiri. Yhdessä luetaan Raamattua, usein vielä myös lähetysaiheista kirjaa ja niistä keskustellaan.

Pikkupakanat eli Herättäjän lähetyspiiri III joka toinen torstai klo 13 srk-talon alasalissa, vastuuhenkilö Anni Kattelus. Piirissä veisataan Siionin virsikirjan virsiä, luetaan lähetysaiheista kirjaa ja läheteiltä saapuneita kirjeitä. Lopuksi yhdessä luetaan Isä meidän -rukous ja loppuvirtenä veisataan aina virsi 314.

Lähetyssiskot (herännäishenkinen lähetyspiiri) kokoontuu kodeissa tai esim. laavuretkellä noin kerran kuussa, ilmoittaa kirkollisissa ja sähköpostilla. Yhteyshenkilö Maiju Vänskä.