Tuomiokirkko_MarjoNygårdnetti.jpg

Seurakuntaviikon ohjelma julkistettu!

11.10.2021 16.14

SEURAKUNTAVIIKKO 30.10.-7.11.2021

Liity yhteiseen lauluun, rukoukseen ja siunaukseen. Penkistä löytyy paikka juuri sinulle. Tervetuloa mukaan seurakuntaviikon tapahtumiin!

Lauantai 30.10.
Klo 15 Vaellus tuomiorovasti Matti Salomäen johdolla Simpsiön metsäpoluille (noin 3 km). Maasto haasteellinen. Lähtö Simpsiön rinnehiihtokeskuksen parkkipaikalta. Omat eväät mukaan. Mahdollisuus makkaranpaistoon.

Sunnuntai 31.10.
Klo 10 Vauvakirkko tuomiokirkossa. Jukka Tuppurainen. Mukana myös vauvaklubi, taaperomusakerho, vauvamusakerho ja varhaiskasvatuksen työntekijöitä. Kutsutaan erityisesti vuoden aikana kastetut ja heidän perheensä. Lopuksi jaetaan kaste-enkelit. Kirkkokahvit srk-talolla. Radiointi 104,1 MHz ja verkkokirkko.
Klo 17 KATSO IHMINEN® -valokuvanäyttely tuomiokirkossa. Mukana on palkittu valokuvataiteilija Johanna Kare, Matti Salomäki, avaussanat Paula Risikko ja musiikissa Olli Helenius. Näyttely nostaa esiin marginaalisia ja unohdettuja ihmisiä ja ilmiöitä. Lopuksi iltatee/kahvi yläsalissa. Näyttely on avajaisten jälkeen esillä kaksi viikkoa.

Maanantai 1.11.
Klo 19 Rakkain raamatunkohtani –ilta
tuomiokirkossa. Illassa itseään puhuttelevan raamatunkohdan kertovat Paula Alarinta, Juha Ikola, Heikki Keisala, Niina Koivusalo, Alma Lahdensuo, Hilda-Maria Lehto, Minna Myllykoski, Sisko Palmu, Matti Pitkäjärvi ja Terhi Urvanta-Jylhä. Musiikissa Mirja Latva-Laturi ja Alli Kallaniemi, huilu. Kolehti. Iltapala tilaisuuden jälkeen. Järj. naistyön työryhmä ja Laura Lahdensuo.

Tiistai 2.11.
Klo 18 Kotikirkkoni-ilta
Tiistenjoen kirkossa. Mukana eri-ikäisten tiisteläisten puheita ja musisointia. Hartaus Heli Pääkkönen. Kanttorina Mirja Latva-Laturi. Kolehti. Tilaisuuden jälkeen tarjolla iltapala.
Klo 19 Lapsiystävällinen Potkua pyhästä -messu Hellanmaan srk-kodilla. Jukka Tuppurainen. Kolehti. Iltapala. Kirkkokuljetus klo 18.25 Hantulasta, Raamattu, Viemerö, Hellanmaan srk-koti.

Keskiviikko 3.11.
Klo 18 Iltamusiikkia Kauhajärven kirkossa. Hartaus Vappu Kangas. Mukana Juliaana Kellokoski ja Tuomiokirkon kuoro. Kolehti. Iltatee/kahvi.

Torstai 4.11.
Klo 7 Lapuan Sanomien ja seurakunnan yhteinen, perinteinen aamuhartaushetki
 tuomiokirkossa. Kesto noin 30 min. Hartaus Heli Pääkkönen ja kanttorina Mirja Latva-Laturi. Mukana myös pianisti Eetu Laurila.
Klo 16.30 70v. ja 71v. juhla seurakuntatalolla. Juhla jatkuu lähetyskonsertilla tuomiokirkossa.
Klo 18 Lähetyskonsertti tuomiokirkossa. Seurakunnan työntekijöiden musisointia ja lähetystyöntekijöiden videotervehdykset. Juontajina Sanna Mehtälä ja Jukka Tuppurainen. Kolehti. Tilaisuuden jälkeen iltatee/kahvit seurakuntatalolla.
Klo 13.30-16 Hengis-hetki nuorille Wanhalla Apteekilla. Viivähdä pieni hetki Apteekilla, hörppää kuppi kahvia ja juttele kuulumiset työntekijän kanssa.

Perjantai 5.11.
Klo 18 Sylistä maailmaan -luento yläsalissa. Ylilääkäri, lastenpsykiatrian dosentti Mirjami Mäntymaa puhuu varhaisesta vuorovaikutuksesta ja vanhemmuudesta lapsen kasvun ja kehityksen mahdollistajana. Iltahartaus Jaana Yliselä. Musiikissa Juliaana Kellokoski ja lapsiansa. Tilaisuuden päätteeksi iltapala. Luennon ajan lastenhoito päiväkerhotiloissa, käynti srk-talon sisäpihalta, jonne ovi aukeaa klo 17.45.

Klo 19-22 Gospelkahvila nuorille Wanhalla apteekilla.

Lauantai 6.11, pyhäinpäivä
Klo 11-19
Hiljaisuuden päivä Kaaranmännikössä. Rukoushetki, ehtoollinen, maittavaa ruokaa, lepäämistä ja luonnossa liikkumista. Ohjaajana pastori Helena Turja. Hinta 10 €. Ilmoittautuminen 1.11. mennessä: laura.lahdensuo.evl.fi, p. 044 353 3475.

Klo 15.00 Pyhäinpäivän messu tuomiokirkossa. Riitta Hepomäki, Juliaana Kellokoski, Mirja Latva-Laturi ja Tuomiokirkon kuoro. Luetaan vuoden aikana kuolleiden nimet. Radiointi 104,1 MHz ja verkkokirkko.
Klo 18.00 Pyhäinpäivän iltakirkko Kauhajärvellä. Jukka Tuppurainen ja Juliaana Kellokoski. Sytytetään kynttilät vuoden aikana haudatuille.
Klo 18.00 Pyhäinpäivän iltakirkko Tiistenjoella. Riitta Hepomäki ja Mirja Latva-Laturi. Sytytetään kynttilät vuoden aikana haudatuille.
Klo 18.00 Koko perheen pyhäinpäiväpyhis keskustan srk-talon alasalissa. Hartaus, askartelua, kynttiläkulkue ja tarjoilua.
Klo 18.00 Nuorten Valoa!-tapahtuma. Nuoret valaisevat ne haudat, joille omaiset eivät pääse viemään itse kynttilää. Pieni hartaushetki kappelissa. Sanna Mehtälä, Teemu Kentta, Matias Piittala.
Klo 19.00 Pyhäinpäivän konsertti "In memoriam" tuomiokirkossa. Illan konsertissa kuullaan kappaleita, jotka tuovat mieleen muistoja edesmenneistä rakkaistamme ja poluilta elämänmatkan varrelta. Tutut esiintyjät johdattavat meitä rauhoittuneisiin tunnelmiin kauniiden klassikoiden myötä.

Sunnuntai 7.11.
Klo 10.00
 Messu tuomiokirkossa. Herättäjän päivä. Laura Lahdensuo, Mirja Latva-Laturi. Saarna Eero Holma. Karhunmäen seudun kuoro. Radiointi 104,1 MHz ja verkkokirkko. Messun jälkeen ruokailu ja Siioninvirsiseurat STEP-koulutus Lapuan kampuksella. Seurojen alussa aihetta Kirkon polku vai polun kirkko pohtii Pentti Lemettinen, puhujina Marjatta Järvi ja Pekka Keltto. Kolehti H-Y:n kotimaan työhön.
Klo 18.00 Tuomasmessu tuomiokirkossa. Mukana Riitta Hepomäki, Juliaana Kellokoski, lauluryhmä Tuikut ja Alahärmästä lauluryhmä Kööri. Kolehti. Tilaisuuden jälkeen iltatee/kahvi seurakuntatalolla.

Seurakuntaviikolla kolehti kerätään lähetystyölle.

Seurakuntaviikolla Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan Facebook-sivuilla on mukavia arvontoja!

Seurakunnan työntekijät esiintyvät lähetyskonsertissa!